Libnet.ro
UNICEF

17:00

Am votat cu cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am votat cu cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi ca a votat pentru cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program si a incurajat romanii sa iasa la urne, votul lor fiind un gest civic si cetatenesc elementar, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri europarlamentare 2014. Raluca Turcan: am votat cea mai buna echipa pentru Romania!

Deputatul PDL de Sibiu, Raluca Turcan, a votat, in aceasta dimineata, la alegerile europarlamentare 2014. Parlamentarul a sustinut ca isi doreste ca Sibiul care este probabil cel mai european oras al Romaniei sa dea un exemplu de implicare.

Cea mai BUNA veste din ultimele noua luni. Moneda nationala prinde puteri in fata euro. Ce inseamna asta pentru romani

Leul prinde puteri in fata monedei europene. A ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele 9 luni. Cei mai bucurosi sunt clientii bancilor care au luat credite in euro pentru ca platesc rate mai mici. insa.

Utile: Cinci cauza pentru care apar durerile de cap; Sindromul X, afectiunea rara care impiedica imbatranirea ar putea detine cheia vietii fara de moarte; Care este cea mai buna metoda prin care te poti lasa de fumat?

De ce uleiul de masline este atat de bun pentru sanatatea inimii. Un nou studiu despre dieta mediteraneana scoate in evidenta de ce uleiul de masline. Greseli care duc la ulcer. Vezi ce sa nu faci. Indiferent daca ai o predispozitie genetica spre aciditate gastrica sau nu, tot trebuie sa stii care sunt factorii care.

Crin Antonescu a votat. E un gest civic si cetatenesc elementar sa dam acest vot

Crin Antonescu si-a exprimat votul in cadrul alegerilor europarlamentare. Presedintele PNL a declarat ca a votat pentru cea mai buna echipa si cel mai bun program, el facand totodata apel ca oamenii sa.

Crin Antonescu a votat. E un gest civic si cetatenesc elementar sa dam acest vot

Crin Antonescu si-a exprimat votul in cadrul alegerilor europarlamentare. Presedintele PNL a declarat ca a votat pentru cea mai buna echipa si cel mai bun program, el facand totodata apel ca oamenii sa.

A fost desemnata cea mai buna destinatie turistica a anului: Daca aveti sansa sa ajungeti acolo, merita din plin

Destinatiile clasice precum Parisul, Madridul, Barcelona, Roma, Milano sau New York-ul au fost intrecute, in opinia turistilor, de acest loc pe care l-au numit magic. 000 de turisti, care au raspuns la.

Se pregateste cea mai mare parcare din Targoviste. Va avea 700 de locuri

Primarul Gabriel Boriga a promis ca saptamana viitoare, muncitorii vor amenaja parcarea din spatele Cimitirului Simuleasa. Edilul spune ca locul va deveni cea mai mare parcare din Targvoiste, cu 680 de locuri de parcare. Echipa Primariei Targoviste este zilnic in teren pentru a vedea cum decurg lucrarile de asfaltare si modernizare prin Programul Integrat de Dezvoltare Urbana.

Ministerul Comunicatiilor a reevaluat ofertele pentru sistemul IT de emitere a actelor de stare civila, desemnand castigatoare cea mai ridicata oferta de 34 milioane euro a grupului UTI

Digitalizarea tuturor actelor de stare civila din ultimii 100 de ani si implementarea la nivel national a unui sistem integrat prin care cetatenii vor putea obtine actele de stare civila prin simpla prezentare a unui act de identitate la primarie vor fi realizate de un consortiu de firme condus de UTI, in urma reevaluarii ofertelor prezentate la licitatie, a anuntat miercuri Ministerul pentru Societatea Informationala. Initial, ministerul declarase castigatoare oferta de 26,4 milioane euro depusa de o asociere condusa de Romsys, pe baza criteriului pretul cel mai scazut, dar in urma contestatiilor a reevaluat ofertele desemnand castigatoare asocierea condusa de UTI, care a avut cea mai mare oferta de pret - peste 33,8 milioane de euro.

Iohannis: Ma simt mai putin pregatit pentru functia de presedinte decat pentru cea de premier

Liderul PNL Klaus Iohannis a declarat, joi, la Gandul Live, ca se simte mai putin pregatit pentru functia de presedinte decat pentru cea de premier, iar in scenariul in care PNL nu va lua 20% la europarlamentare iar Crin Antonescu se va retrage, el va deveni presedinte in exercitiu pana la Congres.

BEC: Prezenta la vot pana la ora 16:00 18,41% la nivel national, 16,36% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Olt. Cea mai redusa, in Ialomita

30: Biroul Electoral Central a anuntat, duminica, la ora 17:30, cea mai recenta estimare privind prezenta la vot la alegerile europarlamentare 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la ora 16:0.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )