Libnet.ro
UNICEF

01:06

Crin Antonescu: PNL nu ia mita. Nu vom lasa Romania pe mana baronilor rosii

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: PNL nu ia mita. Nu vom lasa Romania pe mana baronilor rosii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara, in a doua sa interventie dupa anuntarea exit-poll-urilor, in care partidul a obtinut un scor sub tinta asumata, ca razboiul cu PSD) de-abia incepe iar liberalii nu iau mita si nu vor lasa Romania pe mana baronilor rosii. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Nu vom lasa Romania pe mana baronilor rosii. PNL nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, ca PNL nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare, precizand ca nu va lasa Romania pe mana baronilor rosii. Indiferent de rezultatul .

Crin Antonescu: PNL nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, ca PNL nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare, precizand ca nu va lasa Romania pe mana baronilor rosii. Reactia vine dupa ce.

Crin Antonescu: PNL nu se intoarce ca anexa a PSD

Indiferent de rezultatul de la alegerile europarlamentare, PNL nu se intoarce ca anexa a PSD, a declarat Crin Antonescu, intr-un interviu pentru RFI. Totodata, liderul liberal a reafirmat ca va demisiona din.

Crin Antonescu: Despre rezultate vom vorbi in cursul acestei nopti sau maine dimineata/ Antonescu, pe 22 mai: Daca nu facem 20% ma retrag, dar Ponta sa nu se bucure fiindca Iohannis e aici

Liderul liberal Crin Antonescu si-a inceput discursul dupa aflarea exitpoll-urilor multumind alegatorilor si colegilor din partid afisand o usoara dezamagire totusi pentru prezenta scazuta la vot. Despre rezultate vom vorbi in aceasta seara si in curand dupa ce vom face o analiza, s-a multumit sa declare seful liberalilor fara a accepta intrebari din partea presei. Crin Antonescu a declarat joi, 22 mai, la Realitatea TV ca daca PNL nu va face 20% la eurparlamentare se va retrage, dar i-a transmis lui Victor Ponta sa nu se bucure insa ca Iohannis e aici si avem aceleasi idei, gandim la fel.

Antonescu: PNL nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, duminica seara, dupa exit-pollul rezultatelor europarlamentarelor, ca PNL nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare, precizand ca nu va lasa Romania pe mana.

Crin Antonescu respinge oferta lui Ponta: PNL nu ia mita!

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca indiferent de rezultatul acestor alegeri, ii asigur pe toti cetatenii Romaniei,pe toti membrii PNL si cei care ne-au dat votul, ca PNL isi va respecta demnitatea, principiile si hotararile, ca PNL nu ia mi .

Crin Antonescu: A fost o campanie deosebita, o campanie care a intarit partidul. Despre rezultate vom vorbi maine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu a comentat estimarile rezultatului alegerilor europarlamentare conform exit-poll-urilor, spunand ca subiectul va fi discutat maine dimineata. Multumesc tuturor.

Crin Antonescu nu comenteaza exit-poll-urile: Despre rezultate vom vorbi maine (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat duminica seara, ca nu comenteaza estimarile rezultatului alegerilor europarlamentare conform exit-poll-urilor, spunand ca despre rezultate se va vorbi maine. Fac.

Crin Antonescu: A fost o campanie deosebita, o campanie care a intarit partidul. Despre rezultate vom vorbi maine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu a comentat estimarile rezultatului alegerilor europarlamentare conform exit-poll-urilor, spunand ca subiectul va fi discutat maine dimineata. Multumesc tuturor.

Ion Iliescu: Rezultatul alegerilor arata esecul lui Crin Antonescu

Fostul presedintele Ion Iliescu a declarat, duminica seara, ca rezultatul alegerilor europarlamentare arata esecul presedintelui PNL, Crin Antonescu. Este o lectie buna pentru PNL, este esecul lui Crin,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )