Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Crin Antonescu, la Buzau: Daca duminica ne atingem obiectivul, in toamna voi fi presedintele Romaniei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Crin Antonescu, la Buzau: Daca duminica ne atingem obiectivul, in toamna voi fi presedintele Romaniei

PNL-ul va inregistra la alegerile europarlamentare un record: un scor care sa depaseasca 20 de procente. Aceasta a fost promisiunea facuta de presedintele PNL, Crin Antonescu, la intalnirea cu alegatorii din municipiul Ramnicu Sarat, ultima din periplul electoral. Liderul liberal a tinut sa anunte ca de rezultatele scrutinului de duminica depinde candidatura sa la alegerile prezidentiale din noiembrie. continuă pe Adevărul

VIDEO Crin Antonescu, la Slatina: Exclud refacerea USL dupa alegerile europarlamentare

Aflat la Slatina intr-un turneu electoral in vederea alegerilor europarlamentare de duminica 25 mai, Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a declarat ca exclude orice discutii ultzerioare scrutinului mentionat ce ar putea viza refacerea USL. Antonescu s-a aflat la Slatina unde a participat la lansarea candidatilor PNL la europarlamentarele de duminica.

VIDEO Crin Antonescu: Daca devin presedinte, nu i-as schimba pe Kovesi si Nitu. Nu spun asta in legatura cu Maior si cu Melescanu, in primul rand nu stim daca vor ei sa ramana

Presedintele PNL Crin Antonescu a reiterat luni, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca in cazul in care castiga alegerile prezidentiala, nu intentioneaza sa ii schimbe pe Tieriu Nitu si pe Laura Codruta Kovesi din functiile de procuror general, respectiv procuror sef al DNA, preferand continuitatea. Intrebat daca vor ramane si directorii SRI si SIE, liderul liberal a aratat ca nu a spus acest lucru referitor la George Maior si, respectiv, Teodor Melescanu, si ca, in primul rand, nu stim daca vor ei sa ramana.

Crin Antonescu: Nu am facut nimic din ce ne-am putea reprosa impreuna cu PSD. S-a vazut imediat ce au facut ei dupa ce PNL a plecat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si prim-vicepresedintele aceleiasi formatiuni politice, Klaus Iohannis, au vorbit joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre alegerile europarlamentare de duminica, proiectele partidului liberal si despre alegerile prezidentiale din toamna.

Crin Antonescu, Realitatea TV: Daca nu facem 20% la eurparlamentare, ma retrag. Ponta sa nu se bucure insa ca Iohannis e aici. Ponta se infantilizeaza tot mai mult cu trecerea anilor

Liderul liberal Crin Antonescu a explicat la Jocuri de putere de pe Realitatea TV de ce crede ca PNL nu ar fi gresit cu nimic in guvernarea alaturi de PSD sustinand ca ei au respectat proiectul USL si au impiedicat PSD sa treacape sub masa proiecte impotriva interesului national cum ar fi legea amnistiei si gratierii, proiectul Rosia Montana, introducerea cotei progresive de impozitare si revizuirea legii administratiei care ar fi dat porturile si obiective strategice primarilor si baronilor locali. Cine nu vrea sa vada ce a facut PNL si ne acuza ca am fost impreuna cu PSD e rau intentionat sau nu cunoaste situatia, a declarat Antonescu. Cei doi lideri liberali au exclus orice colaborare cu PSD-ulin urmatorii ani si iau in calcul orice solutie viabila pentru unitatea dreptei politice.

Crin Antonescu: Ponta nu poate evita la infinit dezbaterea motiunii de cenzura (VIDEO)

Liderul PNL Crin Antonescu a cerut, luni, ca motiunea de cenzura depusa impreuna cu PDL, PMP si PPDD sa fie citita in cursul zilei in plenul reunit al Parlamentului sau cel tarziu marti dimineata,.

Crin Antonescu: La prezidentiale, PNL va obtine 20% prin vot direct, nu prin redistribuire (VIDEO)

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni dimineata, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, ca candidatul Partidului National Liberal la prezidentiale va obtine 20%in urma.

Crin Antonescu: Cel mai mare scandal dintre mine si Ponta a fost cel pentru Legea amnistiei. El a mintit (VIDEO)

LiderulPNL Crin Antonescu a declarat, luni dimineata, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca proiectul de lege privind amnistierea a generat cel mai mare scandal dintre el si liderul PSDVi.

Crin Antonescu: Joe Biden a insistat in toate interventiile sale asupra valorilor care tin de statul de drept, domnia legii si lupta impotriva coruptiei. / Nu e o noutate dublul limbaj al domnului Ponta

Joe Biden este cel mai important demnitar al administratiei americane care viziteaza Romania in ultimii 5 ani, a declarat, miercuri, liderul liberal Crin Antonescu, el tinand sa salute inainte de toate, reafirmarea pozitiei americane in legatura cu art. 5 din Tratatul NATO: angajarea deplina, fara echivoc a SUA, in ceea ce inseamna articolul fundamental din Tratatul NATO.

Crin Antonescu: PNL nu se intoarce ca anexa a PSD

Indiferent de rezultatul de la alegerile europarlamentare, PNL nu se intoarce ca anexa a PSD, a declarat Crin Antonescu, intr-un interviu pentru RFI. Totodata, liderul liberal a reafirmat ca va demisiona din.

Ponta, despre intentia lui Tariceanu de reinscriere in PNL: In afara de Crin Antonescu cam tot restul liberalilor vor USL

Premierul Victor Ponta a declarat, comentand intentia lui Tariceanu de a se reinscrie in PNL, ca in afara de Crin Antonescu cam tot restul liberalilor vrea refacerea USL, lucru care se poate intampla chiar de luni, dupa alegerile europarlamentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )