Libnet.ro
UNICEF

19:16

Crin Antonescu, in Teleorman pentru alegerea liderilor filialei PNL a judetului

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu, in Teleorman pentru alegerea liderilor filialei PNL a judetului

Crin Antonescu, presedintele Senatului, ales in Parlament pe listele din Teleorman isi viziteaza, vineri, colegiul, cand va participa la alegerile interne vizand stabilirea noii conduceri a PNL Teleorman. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, replica pentru PSD: Sa zica merci ca mai sustin Guvernul

Negocierile cu FMI pe buget si taxe au creat tensiuni in interiorul USL. Declaratiile inconsecvente ale lui Crin Antonescu fac tot mai dificila colaborarea dintre PNL si PSD. in PSD, se discuta chiar despre.

Crin Antonescu, replica pentru PSD: Sa zica merci ca mai sustin Guvernul (VIDEO)

Negocierile cu FMI pe buget si taxe au creat tensiuni in interiorul USL. Declaratiile inconsecvente ale lui Crin Antonescu fac tot mai dificila colaborarea dintre PNL si PSD. in PSD, se discuta chiar despre scoa.

Crin Antonescu viziteaza judetul Teleorman cu probleme de partid

Crin Antonescu, presedintele Senatului, ales in Parlament pe listele din Teleorman isi viziteaza, maine, colegiul cu probleme de partid. El va vota alegerea noii conduceri a PNL Teleorman.

Crin Antonescu: Scaderea CAS, un obiectiv pentru care PNL a insistat foarte mult. / Cresterile de accize - formule minimale care nu afecteaza taxele mari. / Prima preocupare a Guvernului a fost mentinerea cotei unice

Liderul liberal Crin Antonescu a salutat, luni seara, incheierea cu succes a negocierilor cu reprezentantii FMI privind bugetul pe 2014, anuntata cu putin timp in urma de premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a afirmat ca CAS-ul nu era al meu, nu este doar obiectivul PNL, ci al intregului Guvern. E un obiectiv pentru care PNL a insistat foarte mult. El a explicat ca PNL ar fi dorit scaderea cu 3 puncte procentuale inca de la inceputul anului, insa Ea nu poate fi facuta acum, va fi facuta din semestrul al doilea, ne-am consolat cu faptul ca scaderea de 5 are un impact mai puternic. Crin Antonescu a lasat de inteles ca existau solutii de scadere acum cu 3 puncte, insa varianta nu a fost agreata de FMI. Liderul liberal a subliniat ca prima preocupare a Guvernului si a ministrului Finantelor a fost mentinerea cotei unice si a afirmat ca accizele nu sunt impozite, el considerand ca cresterile de accize reprezinta formulele minimale care nu afecteaza taxele mari.

Crin Antonescu: Cota unica ramane 16% si in 2014.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei financiare internationale ar fi luat in calcul o eventuala crestere, anunta Mediafax. Am inteles si de la domnul Chitoiu, si de la primul ministru ca acest lucru e batut in cuie, a spus Antonescu. Citeste si: PNL ameninta cu iesirea de la guvernare daca cota unica de impozitare va fi .

Crin Antonescu: PNL isi asuma politic negocierea cu FMI si proiectul de buget pe 2014

Crin Antonescu a afirmat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca Partidul National Liberal isi asuma politic negocierea facuta in numele Guvernului si proiectul de buget pe 2014. Totodata.

Crin Antonescu: PNL isi asuma politic negocierea cu FMI si proiectul de buget pe 2014 (VIDEO)

Crin Antonescu a afirmat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca Partidul National Liberal isi asuma politic negocierea facuta in numele Guvernului si proiectul de buget pe 2014. Totodata, .

Crin Antonescu isi schimba pozitia fata de acordul cu FMI: Nu mai este un handicap pentru tara noastra, ci un fel de doctor

FMI: handicap sau doctor pentru Romania. Crin Antonescu pare ca nu se poate decide. Dupa ce ieri declara ca acordul cu FMI este un handicap pentru tara noastra, astazi liderul PNL vede institutia financiara.

Victor Ponta, despre declaratiile lui Crin Antonescu pe tema FMI: L-am rugat pe dl Chitoiu sa-i prezinte rezultatele / Orice discutie fara documente este politicianista si populista

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca l-a rugat pe ministrul liberal al Finantelor, Daniel Chitoiu, sa-i prezinte rezultatele discutiilor cu Fondul Monetar International liderului PNL, Crin Antonescu, pentru a sti daca exista si acordul partenerilor de guvernare pentru un nou acord cu FMI.

VIDEO Crin Antonescu, despre acuzatiile lui Rosca Stanescu la adresa lui Basescu: Le privesc cu retinere, dar nu aleg sa le ignor. Vom avea o discutie cu SRS; daca exista elemente serioase, ar trebui sa facem o comisie parlamentara, ceva

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, ca priveste cu rezerva, cu retinere acuzatiile lansate de senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu, potrivit carora Traian Basescu ar fi spalat 7 milioane de dolari, impreuna cu Theodor Stolojan, in campania din 2004, dar ca nu le ignora. Astfel, Antonescu a anuntat ca, in zilele urmatoare, liberalii vor avea o discutie in grupul parlamentar cu Rosca Stanescu si, daca exista elemente serioase cu privire la aceste acuzatii, ar trebui facuta o o comisie parlamentara, ceva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )