Libnet.ro
UNICEF

09:45

Crin Antonescu: Nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu: Nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la reuniunea tinerilor USL din Constanta, ca nu se afla acolo pentru a-si confirma candidatura la Presedintie pentru ca ea nu a fost niciodata. continuă pe B1

PDL: Crin Antonescu nu va ajunge presedintele Romaniei. Va avea aceeasi soarta ca Mircea Geoana

Crin Antonescu nu va ajunge presedintele Romaniei pentru ca masinaria de vot rosie nu-l va sustine, a declarat prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, sambata, la Scoala de vara a Tineretului Democrat.

Antonescu, tinerilor din USL : Nu am venit sa imi depun candidatura la Presedintie. Eu, pur si simplu, nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat sambata, la reuniunea tinerilor USL de la Constanta, ca nu intentioneaza sa isi confirme candidatura in alegerile prezidentiale din 2014 pentru ca ea nu a fost niciodata infirmata. Nu am venit sa imi depun candidatura la Presedintie. Eu, pur si simplu, nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi, a afirmat liderul liberal.

VIDEO Antonescu, tinerilor din USL : Nu am venit sa imi depun candidatura la Presedintie. Eu, pur si simplu, nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat sambata, la reuniunea tinerilor USL de la Constanta, ca nu intentioneaza sa isi confirme candidatura in alegerile prezidentiale din 2014 pentru ca ea nu a fost niciodata infirmata. Nu am venit sa imi depun candidatura la Presedintie. Eu, pur si simplu, nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi, a afirmat liderul liberal.

Crin Antonescu: Vreau sa fiu PRESEDINTELE Romaniei, nu candidat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, sambata, in discursul tinut in fata tinerilor din USL ca nu vrea sa fie candidat la presedintie, ci sa fie presedintele Romaniei, iar acest lucru se va intampla chiar daca vrajitorii si astrologii au incantatii impotriva acestui lucru, informeaza Mediafax. Eu nu mi-am depus acum si nu imi depun acum nicio candidatura. Eu, pur si simplu, nu vreau sa fiu candidat. Vreau sa fiu presedintele Romaniei! Si voi fi! Ma pregatesc pentru asta, dar nu .

Antonescu: Nu vreau sa fiu candidat. Vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi!

Liberalul Crin Antonescu a declarat sambata, la reuniunea tinerilor USL, ca nu-si lanseaza nicio candidatura asa cum s-a speculat in presa, deoarece nu vrea sa fie candidat, ci presedintele Romaniei.

VIDEO Discursul de prezidentiabil al lui Crin Antonescu pentru tinerii uselisti: Mesaj generalizat fara teme economice sau politice, presaratcu atacuri la adresa vrajtorilor si astrologilor care nu-l vor presedintele Romaniei

La finalul celor trei zile de intalniri politice la malul marii, discursul lui Crin Antonescu a fost cel mai asteptat moment insa, mesajul acestuia a fost unul generalizat fara a atinge principalele teme ale unui candidat la presedinti: economie, justitie, externe. Antonescu si-a centrat mesajul pe tineri evitand sa pronute numele Traian Basescu. In schimb, acesta a atacat presa acuzand-o ca foloseste ghicitori si astrologi care prezic ca nu va fi presedintele Romaniei. Antonescu a concluzionat printr-o formulare cel putin ciudata: Nu am venit sa imi depun candidatura la Presedintie. Eu, pur si simplu, nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei.

Crin Antonescu: Deseori imi doresc sa fiu femeie

Crin Antonescu isi doreste sa fie femeie. A facut marturisirea in fata colegelor sale, la intrunirea Organizatiei Femeilor Liberale de la Mamaia. Presedintele Senatului a explicat cu zambetul pe buze ca.

Politic Show: Crin Antonescu, din concediu in campanie electorala. Ce strategie de imagine are liderul PNL; Opozitia si puterea ii fac partie lui Traian Basescu; Sorin Oprescu, fara diplomatie, in fata diplomatilor

Roger Waters se intalneste cu Valeriu Zgonea. Un comunicat al Directiei de relatii publice a Camerei Deputatilor anunta ca, miercuri, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, se va intalni cu Roger Waters membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd. Antonescu ii cheama pe procurori la ordine. Numarul tot mai mare de liberali cu probleme in Justitie l-a determinat pe presedintele PNL Crin Antonescu sa treaca la actiune si sa puna presiune pe Directia Nationala Anticoruptie.

Victor Ponta si Crin Antonescu vorbesc despre proiectul Rosia Montana

Copresedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au dezvaluit, in emisiunea Exces de Putere de sambata seara, pozitiile pe care le vor avea fata de proiectul Rosia Montana. Presedintele.

Crin Antonescu: Deseori sunt invidios pe femei sau regret ca nu sunt femeie (VIDEO)

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca deseori regreta ca nu este femeie. Acesta a fost prezent la dezbaterile Organizatiei femeilor liberale. Acestea i-au promis ca vor lucra ca niste albinute in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )