Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cristi Danilet publica protocoale de colaborare semnate de Tudorel Toader ca ministru si rector / Sunt legale, dar nu pot spune ca sunt firesti...

Hotnews Hotnews,
 Cristi Danilet publica protocoale de colaborare semnate de Tudorel Toader ca ministru si rector / Sunt legale, dar nu pot spune ca sunt firesti...

Cristi Danilet publica pe blogul sau protocoale de colaborare semnate de Tudorel Toader ca ministru si rector. Mai jos sunt doua protocoale semnate de domnul profesor universitar dr. Toader Tudorel si un altul pe care il impune sa fie respectat de catre judecatori, in statul de drept numit Romania. Eu spun ca ar cam fi legale. Dar nu pot spune ca ar fi firesti. , scrie Danilet. continuă pe Hotnews

Augustin Lazar demasca manipularea lui Tudorel Toader

Conflictul dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar, intensificat dupa decizia ministrului justitiei de a demara evaluarea activitatii manageriale a procurorului general, a ajuns, ieri, la faza declaratiilor. La prima ora a diminetii, ministrul de resort a tinut sa precizeze ca nu are nimic personal cu Augustin Lazar, dar ca protocoalele semnate de acesta cu Serviciul Roman de Informatii sunt nefiresti. Tudorel Toader a declarat: Decizia de demarare a procedurii de evaluare a procurorului general nu a venit nici din senin, nici circumstantial. Am observat de-a lungul timpului cum Ministerul Public s-a indepartat treptat, treptat de la rolul constitutional. Eu am observat cum activitatea Ministerului Public s-a indepartat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor si libertatilor omului. ) Sunt nefiresti aceste protocoale. Avem o Constitutie, avem legile, Codul de procedura penala, avem stiinta de carte. Este suficient sa le interpretam, sa le aplicam corect.

Augustin Lazar ii raspunde lui Tudorel Toader: De ce au existat doua protocoale si ce a vrut sa spuna prin inginerii

Procurorul general Augustin Lazar ii raspunde lui Tudorel Toader dupa declaratia de presa a ministrului de marti seara in care s-a aratat nedumerit de existenta a doua protocoale. Explic existenta a.

Tudorel Toader: Sunt nefiresti aceste protocoale / Avem legi suficiente pentru a aplica norma juridica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni, referindu-se la protocoalele de cooperare dintre institutii din Justitie si SRI, ca acestea sunt nefiresti, precizand ca exista suficiente legi in baza carora sa fie aplicata norma juridica, relateaza Agerpres. intrebat insa daca acestea sunt ilegale, Toader a spus ca nu ministrul Justitiei stabileste legalitatea sau nelegalitatea unui act.

Tudorel Toader: Sunt nefiresti aceste protocoale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat astazi, referindu-se la protocoalele de cooperare dintre institutii din Justitie si SRI, ca acestea sunt nefiresti, precizand ca exista suficiente legi in baza carora sa fie aplicata norma juridica, relateaza Agerpres.

Tudorel Toader ii raspunde lui Augustin Lazar: Va fi revocat procurorul general? (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca marti va oferi un raspuns acuzatiilor facute de procurorul general Augustin Lazar. La sosirea la Ministerul Justitiei, Tudorel Toader a precizat ca va sustine.

Augustin Lazar iese la atac: Tudorel Toader a mintit pe Facebook. Documentele nu mint! (VIDEO)

Razboi deschis intre procurorul general Augustin Lazar si ministrul Justitiei, Tudorel Toader! Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de evaluarea a activitatii manageriale a procurorului general aducand.

Tudorel Toader vrea sa ii pastreze, ca interimari, pe sefii Inspectiei Judiciare - proiect de ordonanta de urgenta

Inspectorul-sef al Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, si adjunctul Gheorghe Stan, carora le expira mandatele la 1 septembrie, ar urma sa fie mentinuti automat in functii ca interimari, printr-un proiect de ordonanta de urgenta pregatit de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Tudorel Toader vrea sa i pastreze, ca interimari, pe sefii Inspectiei Judiciare - proiect de ordonanta de urgenta

Inspectorul-sef al Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, si adjunctul Gheorghe Stan, carora le expira mandatele la 1 septembrie, ar urma sa fie mentinuti automat in functii ca interimari, printr-un proiect de ordonanta de urgenta pregatit de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Dl. Tudorel Toader a evoluat ieri seara in nota sa obisnuita

Ce s-ar putea spune in numai cateva cuvinte despre declaratia de presa de marti seara a ministrului Justitiei, dl. Tudorel Toader? Dincolo de faptul ca dl. Toader, altminteri profesor universitar si rector suspendat al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, a comis, in cursul alocutiunii domniei-sale, un noian de infractiuni lingvistice?.

Tudorel Toader respinge ingrijorarile semnalate de procurorii din CSM: Ce solicitare le adreseaza in schimb ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a replicat dur dupa comunicat de presa al Sectie de Procurori din cadrul CSM in care se exprima ingrijorarea privind atacurile sale la adresa Ministerului Public si a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )