Libnet.ro
UNICEF

05:05

Cristian Boureanu, CADOU de zeci de mii de euro pentru fiica sa, dupa ce a fost BATUTA cu BESTIALITATE. Ioana a implinit 18 ani si a primit un mic... BOLID (FOTO)

B1 B1,
Cristian Boureanu, CADOU de zeci de mii de euro pentru fiica sa, dupa ce a fost BATUTA cu BESTIALITATE. Ioana a implinit 18 ani si a primit un mic... BOLID (FOTO)

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, a implinit joi 18 ani, ocazie cu care acesta i-a organizat o super-petrecere, in speranta ca va uita momentele de groaza de sambata trecuta, cand a fost batuta cu. continuă pe B1

Kovesi ar putea plati mii de euro pentru ca a dat afara abuziv un procuror DNA

Laura Codruta Kovesi ar putea plati 10. 000 de euro daune pentru ca a dat afara abuziv un procuror DNA. Procesul dintre fosta sefa a institutiei si Mihaela Iorga Moraru se judeca exact in timp ce Kovesi.

Premiu de 100.000 euro pentru IT-isti, ntr-o competitie de aplicatii care folosesc sistemul european de navigatie prin satelit

Agentia GNSS European GSA), care sprijina obiectivul UE de a maximiza rentabilitatea investitiilor in sistemele globale de navigatie prin satelit, organizeaza o competitie pentru programatori. Institutia provoaca IT-stii sa proiecteze, dezvolte, testeze si lanseze o aplicatie pentru telefon care sa se foloseasca de sistemul de navigatie prin satelit Galileo. Castigatorul va primi un premiu de pana la 100. 000 de euro.

MCIN ACORDA: Peste 1,2 milioane de euro pentru sustinerea expozitiilor cu obiecte restaurate

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) acorda peste 1,2 milioane de euro institutiilor publice de cultura pentru sustinerea expozitiilor cu obiecte restaurate.

Program de 400 de milioane de euro pentru scoli. Ce ar putea primi toti elevii din Romania

400 de milioane de euro ar costa programul prin care toti elevii din Romania ar urma sa primeasca tablete, iar fiecare sala de clasa sa fie dotata cu tabla inteligenta. Anuntul a fost facut de ministrul.

Telekom Romania ofera finantari in valoare de 60.000 de euro pentru castigatorii concursului de proiecte Teimplici.ro

Un numar de 37 de proiecte au fost inscrise la cea de-a patra editie a concursului de proiecte Teimplici. ro desfasurat de Telekom Romania. Pentru editia 2018, organizata sub umbrela Educatie pentru o noua generatie, Telekom si-a propus sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )