Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Boureanu, iN LACRIMI, dupa conflictul cu fiica sa. Fostul politician, declaratii SURPRINZATOARE: imi reprosez ca nu am avut puterea sa o decad pe fosta sotie din drepturile parintesti

B1 B1,
Cristian Boureanu, iN LACRIMI, dupa conflictul cu fiica sa. Fostul politician, declaratii SURPRINZATOARE: imi reprosez ca nu am avut puterea sa o decad pe fosta sotie din drepturile parintesti

Scandalul dintre Cristian Boureanu si fiica sa tine in aceste zile primele pagini ale ziarelor. Dupa ce a fost acuzat de fiica sa ca o bate, Boureanu a tinut sa faca mai multe precizari in acest. continuă pe B1

Cristian Boureanu si-a agresat fiica? Sau adolescenta minte si are un comportament prea rebel?

Cristian Boureanu a fost dus la politie, dupa ce fiica lui l-a acuzat de agresiune. Politicianul a fost filmat in timp ce incerca sa o urce cu forta pe adolescenta in masina, iar aceasta striga in gura mare ca este batuta de tatal ei. Iata ce se intampla in familia lui Boureanu si cum a ajuns, se pare, fiica lui sa aiba un comportament care l-a scos din sarite pe acesta.

Motivul pentru care Cristian Boureanu si-a batut fiica in strada, de fata cu toata lumea

Cristian Boureanu a ajuns pe mana Politiei, dupa ce un martor a asistat la o scena deosebit de violenta: politicianul si-a batut fiica si apoi a bruscat-o in masina lui. Motivul pare a fi o escapada.

Cristian Boureanu, dus la Politie impreuna cu fiica sa

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa un conflict pe care l-a avut in Bucuresti cu fiica sa minora, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Astfel, in jurul orei 13,00, la 112 s-a sesizat ca un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr-un autoturism aflat pe raza sectorului 1.

Fostul deputat Cristian Boureanu, dus la Politie pentru ca si-ar fi agresat fiica pe strada

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe strada, el fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, relateaza News. ro.

Noi detalii cutremuratoare apar in scandalul momentului: Cristian Boureanu spune ca fata sa a fugit de acasa si s-a intors bauta (VIDEO)

Doua personaje vedeta atrag atentia unei tari intregi: pumnii lui Cristian Boureanu. Politia a deschis dosar penal dupa scandalul dintre fostul politician si fiica sa. Iar acuzatiile sunt extrem de dure.

Gigi Becali reactioneaza dupa ce Cristian Boureanu a fost acuzat ca si-a batut fiica. Cristi, lasa-te de baut!

Gigi Becali a reactionat dupa ce Cristian Boureanu a fost acuzat de fiica ca a batut-o. Latifundiarul din Pipera l-a criticat dur pe acesta si i-a spus sa se lase de baut, potrivit CanCan. De ce nu se.

Fiica lui Cristian Boureanu, primele declaratii dupa ce si-a acuzat tatal ca a batut-o

Fiica lui Cristian Boureanu, a facut cateva declaratii in mediul online, imediat dupa scandalul in care a fost implicata. Tanara, care sustine ca a fost batuta de tatal ei, spune ca.

Ce conditii ii pune Cristian Boureanu fiicei sale: Batalia e pierduta. Daca merge sa bea prin cluburi, atunci ...

Cristian Boureanu a vorbit in exclusivitate pentru Antena Stars despre scandalul in care se afla cu fiica sa si fosta sotie. Fostul politician a afirmat ca Ioana nu are de ce sa se duca la IML, asa.

Cristian Boureanu, dus la Politie pentru ca si-ar fi agresat fiica pe strada

Omul de afaceri Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe strada, el fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Cristian Boureanu, dupa scandalul monstru din strada

Fiica lui Cristian Boureanu a avut parte de multe critici din partea prietenilor ei virtuali, dupa ce a dezvaluit ca tatal ei a batut-o in mai multe randuri. Multi dintre acestia i-au spus ca nu a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )