Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gigi Becali reactioneaza dupa ce Cristian Boureanu a fost acuzat ca si-a batut fiica. Cristi, lasa-te de baut!

Antena3 Antena3,
Gigi Becali reactioneaza dupa ce Cristian Boureanu a fost acuzat ca si-a batut fiica. Cristi, lasa-te de baut!

Gigi Becali a reactionat dupa ce Cristian Boureanu a fost acuzat de fiica ca a batut-o. Latifundiarul din Pipera l-a criticat dur pe acesta si i-a spus sa se lase de baut, potrivit CanCan. De ce nu se. continuă pe Antena3

Eu iau toti masonii si ii bag in sac. Gigi Becali reactioneaza in urma planurilor de ultim moment ale Armatei de a infiinta o noua echipa

Steaua a invins duminica seara pe Arena Nationala formatia Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 gratie golului lui Boldrin. inaintrea partidei, patronul Stelei, Gigi Becali, a transmis un mesaj concret.

Cristian Boureanu, iN LACRIMI, dupa conflictul cu fiica sa. Fostul politician, declaratii SURPRINZATOARE: imi reprosez ca nu am avut puterea sa o decad pe fosta sotie din drepturile parintesti

Scandalul dintre Cristian Boureanu si fiica sa tine in aceste zile primele pagini ale ziarelor. Dupa ce a fost acuzat de fiica sa ca o bate, Boureanu a tinut sa faca mai multe precizari in acest.

Fiica lui Cristian Boureanu, primele declaratii dupa ce si-a acuzat tatal ca a batut-o

Fiica lui Cristian Boureanu, a facut cateva declaratii in mediul online, imediat dupa scandalul in care a fost implicata. Tanara, care sustine ca a fost batuta de tatal ei, spune ca.

Cristian Boureanu si-a agresat fiica? Sau adolescenta minte si are un comportament prea rebel?

Cristian Boureanu a fost dus la politie, dupa ce fiica lui l-a acuzat de agresiune. Politicianul a fost filmat in timp ce incerca sa o urce cu forta pe adolescenta in masina, iar aceasta striga in gura mare ca este batuta de tatal ei. Iata ce se intampla in familia lui Boureanu si cum a ajuns, se pare, fiica lui sa aiba un comportament care l-a scos din sarite pe acesta.

Fostul deputat Cristian Boureanu, dus la Politie pentru ca si-ar fi agresat fiica pe strada

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe strada, el fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, relateaza News. ro.

Cristian Boureanu, dus la Politie impreuna cu fiica sa

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa un conflict pe care l-a avut in Bucuresti cu fiica sa minora, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Astfel, in jurul orei 13,00, la 112 s-a sesizat ca un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr-un autoturism aflat pe raza sectorului 1.

Cristian Boureanu, dus la Politie pentru ca si-ar fi agresat fiica pe strada

Omul de afaceri Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe strada, el fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

Noi detalii cutremuratoare apar in scandalul momentului: Cristian Boureanu spune ca fata sa a fugit de acasa si s-a intors bauta (VIDEO)

Doua personaje vedeta atrag atentia unei tari intregi: pumnii lui Cristian Boureanu. Politia a deschis dosar penal dupa scandalul dintre fostul politician si fiica sa. Iar acuzatiile sunt extrem de dure.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Cristian Boureanu, dupa scandalul monstru din strada

Fiica lui Cristian Boureanu a avut parte de multe critici din partea prietenilor ei virtuali, dupa ce a dezvaluit ca tatal ei a batut-o in mai multe randuri. Multi dintre acestia i-au spus ca nu a.

Motivul pentru care Cristian Boureanu si-a batut fiica in strada, de fata cu toata lumea

Cristian Boureanu a ajuns pe mana Politiei, dupa ce un martor a asistat la o scena deosebit de violenta: politicianul si-a batut fiica si apoi a bruscat-o in masina lui. Motivul pare a fi o escapada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )