Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fostul deputat Cristian Boureanu, dus la Politie pentru ca si-ar fi agresat fiica pe strada

Hotnews Hotnews,
 Fostul deputat Cristian Boureanu, dus la Politie pentru ca si-ar fi agresat fiica pe strada

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe strada, el fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Cristian Boureanu, dus la Politie pentru ca si-ar fi agresat fiica pe strada

Omul de afaceri Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe strada, el fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

Cristian Boureanu, dus la Politie impreuna cu fiica sa

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa un conflict pe care l-a avut in Bucuresti cu fiica sa minora, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Astfel, in jurul orei 13,00, la 112 s-a sesizat ca un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr-un autoturism aflat pe raza sectorului 1.

Imagini cu fiica lui Cristian Boureanu, la iesirea din sediul Sectiei 2 de Politie. Ce le-a spus jurnalistilor

Fiica lui Cristian Boureanu a declarat, la iesirea din sediul Sectiei 2 de Politie, ca tatal ei obisnuia sa o bata si ca se cearta des cu acesta, pentru ca nu o lasa sa stea in Bucuresti cu mama.

Sinteza zilei: Cristian Boureanu ii multumeste iubitei ca il ajuta sa inteleaga generatia fiicei sale: La fete e mai complicat!

Cristian Boureanu a sugerat, la iesirea din Sectia de Politie, ca mama fiicei sale reprezinta un factor negativ in educatia acesteia, aratand ca, avand custodie totala, isi doreste sa.

Motivul pentru care Cristian Boureanu si-a batut fiica in strada, de fata cu toata lumea

Cristian Boureanu a ajuns pe mana Politiei, dupa ce un martor a asistat la o scena deosebit de violenta: politicianul si-a batut fiica si apoi a bruscat-o in masina lui. Motivul pare a fi o escapada.

Cristian Boureanu, retinut in trafic dupa ce si-a batut fiica! Ma omoara! Ma ia acasa, ma rupe-n bataie!

Un scandal de proportii a avut loc in aceasta dupa amiaza in nordul Capitalei, in care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu. Acesta este cunoscut pentru altercatiile avute cu.

Iubita lui Cristian Boureanu sare in apararea fostului politician: Are tupeu pentru ca... !

Laura Dinca, iubita lui Cristi Boureanu, locuieste cu Ioana de aproape doi ani, timp in care au devenit destul de apropiate, sare in aparearea omului de afaceri declarand ca scena provocata de.

Ma bate, ma rupe in bataie. M-a luat de par, de picioare!. Cristian Boureanu, dosar penal dupa ce si-ar fi batut fiica in varsta de 15 ani (VIDEO)

UPDATE: Politistii de la Sectia 2 i-au intocmit fostului politician dosar penal pentru infractiunea de rele tratamente aplicate minorului. Cu privire la imaginile difuzate in mass.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )