Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian Diaconescu: Daca nu intru in turul doi la prezidentiale, probabil ca nu ma mai duc la vot

B1 B1,
Cristian Diaconescu: Daca nu intru in turul doi la prezidentiale, probabil ca nu ma mai duc la vot

Candidatul PMP la prezidentiale, Cristian Diaconescu, spune ca daca nu va intra in turul doi al alegerilor, probabil nu va merge la vot ca cetatean. Nu stiu, probabil ca nu. Stiu cat ne-a costat ca tara. continuă pe B1

Cristian Diaconescu: Daca nu intru in turul doi la prezidentiale, probabil ca nu ma duc la vot

Cristian Diaconescu, prezidentiabilul PMP, a declarat astazi ca daca nu se va afla printre finalistii alegerilor prezidentiale, cel mai probabil, nu se va prezenta la vot in turul II al alegerilor din toamna.

Ghise si-a anuntat candidatura independenta la prezidentiale: Sper sa am sanse sa intru in turul doi

Senatorul Ioan Ghise a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca intentioneaza sa candideze ca independent la Presedintia Romaniei si ca doreste sa stranga, cat se poate de repede, peste 200. 000 de semnaturi, el precizand ca spera sa inte in turul doi.

Sondaj CURS: Iohannis n-ar avea sanse in turul doi al prezidentialelor nici in fata lui Ponta si nici impotriva lui Geoana

Atat Victor Ponta, cat si Mircea Geoana l-ar invinge pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale din toamna. Cel putin asa reiese dintr-un sondaj CURS, realizat in perioada 27 iunie - 4 iulie la.

Romanca Sorana Cirstea a fost eliminata in turul doi al turneului de la Baku

Sorana Cirstea, locul 29 WTA, a fost eliminata, joi, in turul doi al turneului de la Baku. Romanca a fost invinsa de elvetianca Stefanie Voegele, locul 72 WTA, cu scorul de 6-1, 6-1, scrie Mediafax. Pentru.

Romanca Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi al turneului de la Baku

Sorana Cirstea, locul 29 WTA, a invins-o, marti, pe tunisianca Ons Jabeur, si s-a calificat in turul doi al turneului de la Baku, scrie Mediafax. Romanca a trecut de Jabeur, beneficiarp a unui wild-card si.

Victor Ponta: Voi candida la prezidentiale. Cel mai dificil contracandidat pentru turul doi ar fi fost Crin Antonescu

Presedintele PSD Victor Ponta a confirmat joi, in cadrul unui interviu acordat Adevarul Live, ca va candida la alegerile prezidentiale, urmand sa ceara partidului sprijinul pentru candidatura. Voi.

Victor Ponta: Voi candida la prezidentiale. Cel mai dificil contracandidat pentru turul doi ar fi fost Crin Antonescu (VIDEO)

Presedintele PSD Victor Ponta a confirmat joi, in cadrul unui interviu acordat Adevarul Live, ca va candida la alegerile prezidentiale, urmand sa ceara partidului sprijinul pentru candidatura. Voi.

Ioan Ghise si-a anuntat candidatura la prezidentiale: Sper sa am sanse sa ajung in turul doi

Senatorul Ioan Ghise a anuntat, miercuri, ca intentioneaza sa candideze ca independent la alegerile prezidentiale si ca doreste sa stranga, cat se poate de repede, peste 200. 000 de semnaturi, el precizand.

Tenis Baku: Sorana Cirstea, calificata in turul doi. Adversare usoare pana in semifinale!

Sorana Cirstea, cap de serie numarul 1 si 29 WTA, s-a calificat in turul al doilea al turneului de tenis de categorie WTA International de la Baku, Azerbaijan. Cirstea a trecut in prima runda de tunisianca, Ons Jabeur, 153 WTA, cu scorul de 6-3, 6-3.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )