Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romanca Sorana Cirstea a fost eliminata in turul doi al turneului de la Baku

B1 B1,
Romanca Sorana Cirstea a fost eliminata in turul doi al turneului de la Baku

Sorana Cirstea, locul 29 WTA, a fost eliminata, joi, in turul doi al turneului de la Baku. Romanca a fost invinsa de elvetianca Stefanie Voegele, locul 72 WTA, cu scorul de 6-1, 6-1, scrie Mediafax. Pentru. continuă pe B1

Tenis Baku: Sorana Cirstea, calificata in turul doi. Adversare usoare pana in semifinale!

Sorana Cirstea, cap de serie numarul 1 si 29 WTA, s-a calificat in turul al doilea al turneului de tenis de categorie WTA International de la Baku, Azerbaijan. Cirstea a trecut in prima runda de tunisianca, Ons Jabeur, 153 WTA, cu scorul de 6-3, 6-3.

Romanca Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi al turneului de la Baku

Sorana Cirstea, locul 29 WTA, a invins-o, marti, pe tunisianca Ons Jabeur, si s-a calificat in turul doi al turneului de la Baku, scrie Mediafax. Romanca a trecut de Jabeur, beneficiarp a unui wild-card si.

Tenis: Alexandra Dulgheru a fost eliminata in primul tur al turneului de la Baku

Alexandra Dulgheru, locul 96 WTA, a ratat, luni, calificarea in turul doi al turneului de la Baku Azerbaidjan), relateaza Mediafax. Dulgheru a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-1, dupa o ora.

Tenis: Alexandra Candantu a fost eliminata in primul tur al turneului de la Baku

Alexandra Cadantu a fost eliminata, luni, in primul tur al turneului WTA de la Baku, relateaza Mediafax. Romanca a fost invinsa de elvetianca Stefanie Voegele, scor 6-1, 6-4, intr-o ora si 23 de minute. La.

Sorana Cirstea, cap de serie 1, umilita de Voegele in turneul de la Baku!

Sorana Cirstea, cap de serie numarul 1, a suferit o infrangere umilitoare la Baku, in turul al doilea, in fata jucatoarei Stefanie Voegele, locul 72 WTA. Desi principala favorita a turneului, Cirstea a fost eliminata cu scorul de 6-1, 6-1.

Sorana Cirstea, pe prima pagina WTA. Romanca a fost laudata dupa debutul in turneul de la Baku, unde este favorita

Sorana Cirstea, ocupanta locului 29 in ierarhia mondiala a tenisului feminin, a fost laudata pe site-ul WTA pentru evolutia de la Baku. Romanca a trecut de primul tur al turneului si va disputa optimile de finala joi, impotriva elvetiencei Stefanie Voegele 72 WTA).

Sorana Cirstea a patit-o urat la Baku

Principala favorita la castigarea turneului din capitala Azerbaidjanului, Sorana Cirstea a avut parte joi de o eliminare greu de suportat.

Targovisteanca Sorana Cirstea s-a calificat in optimi la Baku

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Baku Azerbaidjan), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, marti, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-3 de jucatoarea tunisiana Ons Jabeur.

Sorana Cirstea trece fara probleme de primul tur la Baku

Revenita in competitie dupa eliminarea suferita in primul tur la Wimbledon, Sorana Cirstea s-a calificat la pas in optimile turneului din capitala Azerbaidjanului unde premiile totale insumeaza 250. 000 de dolari.

Ghise si-a anuntat candidatura independenta la prezidentiale: Sper sa am sanse sa intru in turul doi

Senatorul Ioan Ghise a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca intentioneaza sa candideze ca independent la Presedintia Romaniei si ca doreste sa stranga, cat se poate de repede, peste 200. 000 de semnaturi, el precizand ca spera sa inte in turul doi.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )