Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cristian Popescu Piedone poate candida pentru functia de consilier local

B1 B1,
Cristian Popescu Piedone poate candida pentru functia de consilier local

Cristian Popescu Piedone poate candida pentru functia de consilier local, a decis Judecatoria Sectorului 4. Decizia nu este, insa, definitiva, informeaza Agerpres. Magistratii au anulat, astfel,. continuă pe B1

Piedone poate candida pentru functia de consilier local

Judecatoria Sectorului 4 a hotarat astazi ca fostul primar Cristian Popescu Piedone poate candida pentru functia de consilier local, potrivit portalului instantelor de judecata din tara noastra.

ALEGERI LOCALE 2016. Cristian Popescu Piedone poate candida pentru functia de consilier local

Judecatoria Sectorului 4 a decis vineri ca fostul primar Cristian Popescu Piedone poate candida pentru functia de consilier local. Instanta a validat.

Cristian Popescu Piedone nu poate candida la functia de consilier local

Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru functia de consilier dupa ce Biroul Electoral i-a anulat candidatura.

Piedone poate candida pe lista de consilieri la Primaria Sectorului 4. Decizia nu este definitiva

Cristian Popescu Piedone poate candida pe functia de consilier local, a decis, vineri, Judecatoria Sectorului 4. Decizia nu este, insa, definitiva.

Lovitura pentru Cristian Popescu Piedone. Tribunalul Bucuresti a luat decizia definitiva in aceasta seara

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv joi ca fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat. Tribunalul a respins apelul lui Piedone si a mentinut decizia luata.

Tribunalul Bucuresti a respins definitiv candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4

Cristian Popescu Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Decizia a fost luata joi de Tribunalul Bucuresti si este definitiva. Fostul primar al Sectorului 4 a incercat de doua ori pana.

Motivarea instantei: Propunerea de candidatura a lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 este nelegala

Propunerea de candidatura a lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 a fost respinsa pentru ca nu a provenit de la filiala de partid a municipiului Bucuresti ci de la cea locala, potrivit motivarii ju.

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 a fost respinsa din nou: Decizia nu este definitiva

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 a fost respinsa miercuri de Judecatoria Sectorului 4, informeaza Mediafax. Decizia nu este definitiva. Cristian Popescu Piedone si-a depus.

Radu Banciu: Apelul lui Cristian Popescu Piedone a fost respins, s-a mentinut decizia luata de Judecatorie, si anume sa-l mai opreasca un pic din marsul triumfal catre aceasta lejer-cuceribila primarie de Sector 4 (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre respingerea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 4 al Capitalei, de catre Tribunalul.

Judecatoria Sectorului 4: Piedone poate candida la postul de consilier. Decizia nu este definitiva

Judecatoria Sectorului 4 a anulat o decizie a Biroul Electoral al Sectorului 4 si a decis ca fostul primar, Cristian Popescu Piedone poate candida pentru postul de consilier local. Decizia poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti. Sentinta vine dupa ce, joi seara, Tribunalul Bucuresti i-a respins definitiv lui Piedone candidatura la functia de primar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )