Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat astazi purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat duminica purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Ce au promis primarii in campania electorala din 2012 si ce au facut. Ep. 4 - Cristian Popescu Piedone - Primaria sectorului 4

In contrast cu investitiile pe care le-a facut in sector o parte apreciate, o parte criticate), cel de-al doilea mandat a lui Piedone a fost marcat de tragedia de la Clubul Colectiv, unde 64 de oameni si-au pierdut viata, de constructiile aprobate de edil in parcul Tineretului Lumea Copiilor) si de faptul ca a umplut Parcul Oraseul Copiilor de carciumi. Piedone si-a dat demisia in noiembrie 2015, dupa Tragedia de la Colectiv, si dupa ce zeci de mii de oameni au iesit in strada si i-au cerut sa plece de la Primarie. Acum, el si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al sectorului 4.

Maria Grapini: Nu sustin candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria sectorului 4. Este hilar ca insista

Co-presedintele PPUSL, Maria Grapini, nu sustine candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria sectorului 4 din partea partidului pe care ea in conduce. Aceasta spune ca va fi nevoita sa faca un pas.

George Scripcaru, actualul primar al Brasovului trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat

George Scripcaru, aflat la cel de-al treilea mandat de primar al Brasovului, si-a depus candidatura, duminica, pentru un nou mandat. Scipcaru va candida pentru prima data ca independent, si nu din partea PDL, anunta Mediafax. George Scripcaru a fost trimis in judecata, sub control judiciar, in luna februarie de procurorii DNA Brasov. El este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Lia Olguta Vasilescu, cercetata pentru coruptie, si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, urmarita penal de DNA, si-a depus sambata candidatura pentru un nou mandat, a anuntat deputata, pe Facebook. Ea a precizat ca dosarul de candidat este insotit de peste 40. 000 de semnaturi de sustinere, in conditiile in care avea nevoie de mai putin de 2. 600 de semnaturi.

Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sector 4: Fostul edil a strans 5600 de semnaturi (VIDEO)

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus pentru a doua oara candidatura in cursa pentru Primaria aceluiasi sector, prezentandu-se la Biroul Electoral Central cu aproximativ.

Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat.

Piedone si-a depus, pentru a doua oara, candidatura la Primaria Sectorului 4. Fostul edil este sustinut de partidul lui Dan Voiculescu

Cristian Popescu Piedone, fost edil al Sectorului 4, si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4, dupa ce prima data i-a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti, au declarat pentru News. ro reprezentantii Biroului Electoral al Sectorului 4.

Piedone si-a depus, pentru a doua oara, candidatura la Primaria Sectorului 4. Presedintele Asociatiei Colectiv: Mi se pare un act de cinism, de nesimtire

Cristian Popescu Piedone, fost edil al Sectorului 4, si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4, dupa ce prima data i-a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti, au declarat pentru News. ro reprezentantii Biroului Electoral al Sectorului 4.

Tupeu de Piedone: a mai depus o data liste

Cristian Popescu Piedone a confirmat duminica, pentru AGERPRES, ca si-a depus din nou candidatura la functia de primar al sectorului 4.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )