Libnet.ro
UNICEF

09:15

Avocatul Gheorghe Piperea va ataca in instanta noua candidatura a lui Piedone (VIDEO)

B1 B1,
Avocatul Gheorghe Piperea va ataca in instanta noua candidatura a lui Piedone (VIDEO)

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus din nou candidatura, insa va fi iarasi contestat in justitie. Avocatul Gheorghe Piperea a anuntat ca va ataca in instanta. continuă pe B1

Avocatul Gheorghe Piperea: Voi contesta din nou candidatura lui Piedone, este o sfidare a justitiei

Avocatul Gheorghe Piperea a declarat duminica, pentru News. ro, ca va contesta in instanta noua candidatura a lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, pentru ca justitia nu a anulat, prin decizia de marti, doar 2. 500 de semnaturi, ci insasi candidatura lui Piedone.

Piperea: Breasla practicienilor in insolventa - tinta unei actiuni de destructurare

Avocatul Gheorghe Piperea a parasit Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania UNPIR), demisionand atat din functia de prim-vicepresedinte, cat si din cea de presedinte interimar pe care le ocupa in cadrul Uniunii.

Oprescu se pregateste pentru o noua candidatura

Lovitura de teatru pe scena politica bucuresteana. Fostul primar Sorin Oprescu s-ar pregati pentru a ataca din nou fotoliul cel mai de seama din administratia locala bucuresteana,.

O noua candidatura la Botosani

Copresedintele filialei teritoriale Botosani a Partidului National Liberal, Catalin Flutur, si-a inregistrat, duminica, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru functia de primar al municipiului Botosani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.224 seconds )