Libnet.ro
UNICEF

21:31

Cristian Rizea, despre acuzatiile aduse de Elena Udrea: Am privit siderat aceste afirmatii. Singura mea vina este ca o cunosc de 14 ani (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Rizea, despre acuzatiile aduse de Elena Udrea: Am privit siderat aceste afirmatii. Singura mea vina este ca o cunosc de 14 ani (VIDEO)

Cristian Rizea a reactionat, miercuri, la acuzatiile aduse de Elena Udrea. PSD-istul spune ca a luat legatura cu avocatii sai si o va da in judecata pe Elena Udrea. Am privit siderat aceste afirmatii. continuă pe B1

Oreste Teodorescu, reactie dura la acuzatiile formulate de Elena Udrea

Jurnalistul Oreste Teodorescu a reactionat, pe Facebook, la acuzatiile facute de Udrea spunand ca o va da in judecata pentru calomnie si insulta, iar banii pe care ii va castiga ii va folosi pentru a finanta o ancheta cu privire la conturile domniei sale din Dubai, si mai ales a traseelor nocturne pe care minunea din Plescoi le realiza cu barca de pe intrarea Valului nr. 26, pana la Vila Lac 3.

Elena Udrea: Voi face dezvaluiri despre oameni care mi-au cerut bani, printre care Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea sau Oreste Teodorescu

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seara, ca nu a fost intrebata nimic timp de patru ani de procurori in dosarul Gala Bute si ca va sustine o interventie in fata plenului Parlamentului unde va spune.

Elena Udrea: Voi face dezvaluiri despre oameni care mi-au cerut bani, printre care Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea sau Oreste Teodorescu (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seara, ca nu a fost intrebata nimic timp de patru ani de procurori in dosarul Gala Bute si ca va sustine o interventie in fata plenului Parlamentului unde va spune.

Elena Udrea, despre dosarul Gala Bute: Este o incercare de intimidare. Leg ceea ce se intampla de lucrurile pe care le-am dezvaluit despre Coldea (VIDEO)

FostulMinistru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, ca acuzatiile aduse in dosarul Gala Bute sunt de fapt o incercare de intimidare, venita dupa acuzatiile pe care le-a facut vineri la adresa.

Oreste Teodorescu ameninta ca o va da in judecata pe Elena Udrea pentru calomnie si insulta (FOTO)

Jurnalistul Oreste Teodorescu a reactionat fata de acuzatiile aduse de Elena Udrea, pentru care DNA cere arestare preventiva in dosarele Microsoft si Gala Bute. Elena Udrea a declarat, miercuri, ca va face dezva.

Elena Udrea a dezvaluit primele nume de politicieni si ziaristi, dupa cum a promis marti seara: Printre ei - Raluca Turcan, Oreste Teodorescu

Elena Udrea a promis pe Facebook, marti seara, ca va face seriale cu oameni din politica sau presa care s-au finantat din banii unor persoane acuzate de incalcarea legii si acum expun la televizor teorii despre justitie, stat de drept sau corectitudinea politicienilor. Intrebata despre acest lucru la B1 TV, Udrea a oferit cateva nume. UPDATE Oreste Teodorescu respinge acuzatiile Elenei Udrea si anunta: imi rezerv dreptul sa o actionez in instanta pentru calomnie si insultaUPDATE 2 Valeriu Turcan: Elena Udrea a atins ultima treapta a dezumanizarii. Nu imi pot explica mecanismul prin care cineva isi poate pierde chiar orice urma de decenta. Negarea propriei situatii e insotita de amenintari si minciuni lansate la adresa tuturor. Deja e ceva patologic.

FOTO. Elena Udrea arata SMS-urile cu Ghita

Elena Udrea a aratat, intr-o emisiune pentru TVR, sms-urile schimbate cu Sebastian Ghita despre Dorin Cocos si despre acuzatiile pe care urma sa le faca.

Elena Udrea: Ghita i-a amenintat pe sefii SRI ca ii va impusca

Elena Udrea a afirmat, ieri seara, invitata la Gandul. info, ca i-a spus lui Traian Basescu despre acuzatiile la adresa generalului SRI Florian Coldea, formulate intr-un interviu HotNews. ro, si ca deputatul PSD Sebastian Ghita le-a spus metaforic sefilor serviciului, George Maior si Coldea, ca i-ar impusca daca i-ar instrumenta un dosar similar cu cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial.

Elena Udrea: Sebastian Ghita s-a dus la Coldea si Maior si le-a spus ca daca ii fac lui ce i-au facut lui Traian Basescu cu fratele lui ii va impusca

Elena Udrea a afirmat luni seara, invitata la Gandul. info, ca i-a spus lui Traian Basescu despre acuzatiile la adresa generalului SRI Florian Coldea, formulate intr-un interviu HotNews. ro, si ca deputatul PSD Sebastian Ghita le-a spus metaforic sefilor serviciului, George Maior si gen Coldea, ca i-ar impusca daca i-ar instrumenta fratelui sau un dosar similar cu cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial.

VIDEO Elena Udrea: Nu voi contesta controlul judiciar, ma simt mai in siguranta supravegheata de Politie / Voi continua cat voi putea sa spun lucrurile pe care le stiu. Si nu sunt doar cele pe care le-am spus deja

Elena Udrea a sustinut luni, intr-o conferinta de presa, dupa ce DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale impotriva sa in dosarul Gala Bute, ca i se pare evident ca acest dosar este legat de acuzatiile pe care le-a facut la adresa directorul interimar al SRI, Florian Coldea. Nu se poate sa faci perchezitii la patru ani si ceva de la momentul actiunii, ce speri sa mai gasesti azi? Consider ca e o incercare de intimidare, de decredibilizare a mea, a spus Udrea. Ea a mai anuntat ca nu va contesta controlul judiciar impus de DNA impotriva sa, afirmand ca in acest moment ma simt mai in siguranta supravegheata de Politie. Udrea: Am vazut cum toti marii barbati politici ai tarii s-au ascuns pe sub mese.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )