Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristiano Ronaldo a primit trofeul pentru cel mai bun marcator in toate meciurile internationale

România Liberă România Liberă,
Cristiano Ronaldo a primit trofeul pentru cel mai bun marcator in toate meciurile internationale

Cristiano Ronaldo a primit, joi, trofeul pentru cel mai bun marcator al anului in toate meciurile internationale din partea Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului. continuă pe România Liberă

Premiile Gotham. Birdman a fost ales cel mai bun film din 2014

Filmul Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film la gala Gotham Independent Awards 2014, dedicata productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri de la Hollywood, informeaza Mediafax.

Un whisky japonez, desemnat pentru prima oara cel mai bun din lume: Yamazaki a depasit spectaculos whisky-ul scotian

Whisky-ul japonez Yamazaki a fost declarat cel mai bun din lume, pentru prima data, depasind spectaculos Scotia, care nici macar nu figureaza in top cinci. Pentru multi, acest nume nu spune nimic, dar pentru.

Raiul afacerilor. Acesta este locul cel mai bun din lume pentru oamenii de afaceri

Pentru al saptelea an consecutiv, Singapore a fost desemnat, gratie economiei sale eficiente si deschise, drept cel mai bun loc din lume pentru a face afaceri, arata studiul elaborat de Economist Intelligence Unit.

Yacine Brahimi, primul algerian care primeste titlul de cel mai bun jucator african al anului

Atacantul algerian al echipei FC Porto, Yacine Brahimi, a fost desemnat, in urma unui sondaj realizat de BBC, cel mai bun jucator african al anului 2014.

Utile: Usturoiul, cel mai bun medicament natural impotriva racelii si bolilor de inima. Iata cat si cum trebuie consumat; Cum sa slabesti in functie de zonele corporale in care s-au depus grasimi; Ce boli anunta petele de pe fata si rarirea parului?

Uretrita: cauze, simptome si remedii. Uretrita te face sa traiesti cel mai greu de suportat senzatii, precum arsura vie din timpul urinarii, mancarimea si usturimea. Cele mai bune condimente care te ajuta sa slabesti rapid. Le folosim pentru a da un gust aparte preparatelor culinare, dar cate dintre noi stim ca mirodeniile.

Arlauskis, desemnat cel mai bun jucator lituanian. Ce spune portarul despre plecarea de la Steaua

Revenirea in Liga I si transferul la Steaua i-au relansat carierea lui Giedrius Arlauskis. Lituanianul care in ultimii ani era rezerva in Rusia, la Rubin Kazan, a redevenit titular la nationala si a fost desemnat acum cel mai bun jucator din tara sa natalala. Recunoaste insa ca va pleca de la gruparea ros-albastra.

VIDEO Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri, cel mai bun film al trilogiei

Filmul The Hobbit: The Battle of the Five Armies/ Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri a avut premiera mondiala la inceputul acestei saptamani, la Londra, si este considerat de catre critici ca fiind cel mai bun film al trilogiei, scrie The Independent.

Arlauskis ales cel mai bun jucator lituanian al anului. Ce spune despre plecarea de la Steaua

Portarul Giedrius Arlauskis si-a relansat cariera prin venirea la Steaua, dupa ce la un moment se ingropase in anonimat in campionatul Rusiei.

Cel mai bun Android ajunge pe Galaxy S5. Ce trebuie sa stii despre Lollipop

Samsung Galaxy S5 e pe piata inca din primavara si acum primeste o actualizare importanta. Actualizarea la Android 5. 0 Lollipop a inceput din Polonia.

ingerasul Behati Prinsloo se lauda cu cel mai bun sot

Nu l-ar fi vazut nimeni in postura de sot, dar iata ca Adam Levine isi indeplineste cum trebuie aceasta noua ipostaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )