Libnet.ro
UNICEF

06:15

Utile: Usturoiul, cel mai bun medicament natural impotriva racelii si bolilor de inima. Iata cat si cum trebuie consumat; Cum sa slabesti in functie de zonele corporale in care s-au depus grasimi; Ce boli anunta petele de pe fata si rarirea parului?

Hotnews Hotnews,
 Utile: Usturoiul, cel mai bun medicament natural impotriva racelii si bolilor de inima. Iata cat si cum trebuie consumat; Cum sa slabesti in functie de zonele corporale in care s-au depus grasimi; Ce boli anunta petele de pe fata si rarirea parului?

Uretrita: cauze, simptome si remedii. Uretrita te face sa traiesti cel mai greu de suportat senzatii, precum arsura vie din timpul urinarii, mancarimea si usturimea. Cele mai bune condimente care te ajuta sa slabesti rapid. Le folosim pentru a da un gust aparte preparatelor culinare, dar cate dintre noi stim ca mirodeniile. continuă pe Hotnews

Raiul afacerilor. Acesta este locul cel mai bun din lume pentru oamenii de afaceri

Pentru al saptelea an consecutiv, Singapore a fost desemnat, gratie economiei sale eficiente si deschise, drept cel mai bun loc din lume pentru a face afaceri, arata studiul elaborat de Economist Intelligence Unit.

Premiile Gotham. Birdman a fost ales cel mai bun film din 2014

Filmul Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film la gala Gotham Independent Awards 2014, dedicata productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri de la Hollywood, informeaza Mediafax.

Yacine Brahimi, primul algerian care primeste titlul de cel mai bun jucator african al anului

Atacantul algerian al echipei FC Porto, Yacine Brahimi, a fost desemnat, in urma unui sondaj realizat de BBC, cel mai bun jucator african al anului 2014.

Unchiul lui Rafael Nadal il lauda pe Federer: Este cel mai bun din istorie, alaturi de Rod Laver

Unchiul sportivului spaniol Rafael Nadal, Toni, a declarat la un post de radio ca jucatorul cel mai bun din istoria tenisului este elvetianul Roger Federer, care imparte acest loc cu Rod Laver.

VIDEO Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri, cel mai bun film al trilogiei

Filmul The Hobbit: The Battle of the Five Armies/ Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri a avut premiera mondiala la inceputul acestei saptamani, la Londra, si este considerat de catre critici ca fiind cel mai bun film al trilogiei, scrie The Independent.

Unchiul lui Nadal il lauda pe Federer: E cel mai bun din istorie

Toni Nadal, omul aflat in spatele performantelor obtinute de Rafael Nadal in tenisul mondial, s-a exprimat laudativ la adresa elvetianului Roger Federer.

Hagi a schimbat fata Viitorului, dar si Viitorul i-a schimbat imaginea lui Hagi. Regele are cel mai bun sezon ca antrenor

13 nu este o cifra cu ghinion pentru Gheorghe Hagi, daca tinem cont ca la 13 ani de cand s-a apucat de antrenorat si de cand a ratat barajul blestemat cu Slovenia, Regele are cea mai buna serie din cariera sa pe banca tehnica.

Cele trei motive pentru care vei dori Nexus 6, cel mai bun smartphone Google

Nexus 6 e un smartphone vandut de Google si fabricat de Motorola. Totodata, este primul phablet realizat de compania americana in linia Nexus. Iata care sunt marile sale atuuri.

Petrolul n-a luat gol de sapte meciuri. Pecanha e cel mai bun portar din Liga I

Petrolul Ploiesti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Dinamo, dar a reusit sa realizeze o performanta importanta.

Cum sa faci cel mai bun vin fiert

Nu e nevoie de indemanare sau timp foarte mult, ci doar de pofta. Pentru ca, dupa ce vei bea o cana din acest vin, cu siguranta te vei incalzi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )