Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cristiano Ronaldo: Statuia batjocorita a aeroportului din Madeira a fost nlocuita

Hotnews Hotnews,
 Cristiano Ronaldo: Statuia batjocorita a aeroportului din Madeira a fost nlocuita

Statuia care il infatiseaza pe Cristiano Ronaldo, ironizata de fanii fotbalului, a fost inlocuita, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

Statuia lui Cristiano Ronaldo, ironizata de fani, a fost nlocuita

Statuia care il infatiseaza pe Cristiano Ronaldo, ironizata de fanii fotbalului, a fost inlocuita, relateaza BBC.

Cristiano Ronaldo, dupa debutul la CM din Rusia: Ma simt foarte fericit. Am terminat la egalitate cu o selectionata favorita la cstigarea trofeului

Cristiano Ronaldo a avut un debut de vis la Campionatul Mondial din Rusia, starul lusitan semnand toate cele trei goluri ale Portugaliei in confruntarea cu Spania scor 3-3). Atacantul celor de la Real Madrid a devenit primul fotbalist din istorie care reuseste sa inscrie la nu mai putin de opt turnee majore la care participa. Ma simt foarte fericit. Este primul meu hat-trick la un Mondial. Am terminat la egalitate cu o selectionata favorita la castigarea trofeului, a spus Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a acceptat o pedeapsa de doi ani de nchisoare cu suspendare si plata a 18,8 mil. euro catre fiscul spaniol - presa

Cristiano Ronaldo ar fi acceptat, in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala, cu o o pedeapsa de doi ani su suspendare si cu plata a 18,8 milioane de euro, scriu Mirror si The Sun.

Corespondenta din Rusia - Cristiano Ronaldo e de doua ori peste Eusebio si ii arunca manusa lui Messi

Portugalia Spania 3-3 a fost cel mai spectaculos meci din primele doua zile ale Mondialului din Rusia, spectatorii prezenti pe stadionul din Sochi savurand sase goluri si destule alte ocazii.

CM 2018: Portugalia si Spania au facut SPECTACOL, in primul SOC al turneului final din Rusia. Tripla pentru Cristiano Ronaldo, Diego Costa a replicat cu o dubla (VIDEO)

Stadionul Fist din Soci a fost, vineri seara, scena primului meci-soc de la Cupa Mondiala CM) 2018. Nationalele Portugaliei si Spaniei, ultimele doua campioane europene, au terminat la egalitate, 3-3 2-1 la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )