Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristina Vasiu lanseaza videoclipul Nu pot uita feat Mika Moupondo

Devorator Monden Devorator Monden,
Cristina Vasiu lanseaza videoclipul Nu pot uita feat Mika Moupondo

Daca la inceputul primaverii lansa single-ul de debut alaturi de J. Yolo, Cristina Vasiu lanseaza cel de-al doilea single si primul videoclip din cariera Nu pot uita feat Mika Moupondo. Videoclipul a fost regizat de catre Andrei Stoian si a fost filmat timp de 12 ore intr-un cunoscut showroom de mobila si intr-un hotel din . continuă pe Devorator Monden

Cristina Vasiu prezinta teaserul clipului Nu pot uita

Cristina Vasiu pregateste in aceasta perioada primul videoclip din cariera. Dupa ce a cucerit publicul prin calitatile vocale, tanara posesoare a 45 de trofee nationale si internationale isi incita fanii cu un fragment din noul ei videoclip Nu pot uita. Extrem de provocatoare, tanara care a participat la Vocea Romaniei, isi asigura admiratorii ca nu .

Marina and the Diamonds lanseaza videoclipul Lies

Marina and the Diamnods lanseaza unul dintre cele mai dramatice materiale oferite pana acum de artista la piesa Lies. Chiar daca promovarea albumului Electra Heart s-a incheiat de multa vreme, Marina and the Diamonds le-a promis fanilor cate un videoclip pentru fiecare piesa speciala. Lies reprezinta cea de-a zecea parte dintr-o serie impresionanta de videoclipuri .

Speak isi lanseaza videoclipul Beat dimineata

Nonconformist convins, Speak isi lanseaza noul videoclip Beat dimineata, realizat de HaHaHa Video Production in colaborare cu Iulian Moga. Sunt sigur ca o sa vi se para foarte cunoscuta povestea surprinsa in clip. E situatia aceea cu care toti ne-am intalnit la un moment dat: te enervezi si decizi sa o ignori, asa ca te .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )