Libnet.ro
UNICEF

23:16

Speak isi lanseaza videoclipul Beat dimineata

Devorator Monden Devorator Monden,
Speak isi lanseaza videoclipul Beat dimineata

Nonconformist convins, Speak isi lanseaza noul videoclip Beat dimineata, realizat de HaHaHa Video Production in colaborare cu Iulian Moga. Sunt sigur ca o sa vi se para foarte cunoscuta povestea surprinsa in clip. E situatia aceea cu care toti ne-am intalnit la un moment dat: te enervezi si decizi sa o ignori, asa ca te . continuă pe Devorator Monden

Marina and the Diamonds lanseaza videoclipul Lies

Marina and the Diamnods lanseaza unul dintre cele mai dramatice materiale oferite pana acum de artista la piesa Lies. Chiar daca promovarea albumului Electra Heart s-a incheiat de multa vreme, Marina and the Diamonds le-a promis fanilor cate un videoclip pentru fiecare piesa speciala. Lies reprezinta cea de-a zecea parte dintr-o serie impresionanta de videoclipuri .

Dorian Popa se reinventeaza: isi lanseaza primul single solo, Cat trei

Dorian Popa isi lanseaza astazi primul single din cariera solo, Cat trei, o piesa dinamica, de vara, compusa de John Puzzle. Mesajul piesei este unul simplu si optimist: Este bine sa iti traiesti la maximum tineretea, pentru ca anii trec si nu ti-i mai da nimeni inapoi. Cred ca toti adolescentii se vor regasi in .

Dorian Popa din LalaBand isi lanseaza primul single din cariera solo.

Dorian Popa din trupa LalaBand isi lanseaza astazi primul single din cariera solo, Cat trei, o piesa dinamica, de vara, compusa de John Puzzle. Mesajul piesei este unul simplu si optimist: Este bine sa iti traiesti la maximum tineretea, pentru ca anii trec si nu ti-i mai da nimeni inapoi. Cred ca toti adolescentii se vor regasi in aceasta melodie, a spus Dorian. Dorian a cantat deja piesa in cadrul a doua concerte solo pe care le-a avut la Blaj si Codlea, iar reactia .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )