Libnet.ro
UNICEF

00:07

Criza din Belarus: Mai multi jurnalisti de la publicatii straine, intre care BBC si AFP, au ramas fara acreditari

Hotnews Hotnews,
 Criza din Belarus: Mai multi jurnalisti de la publicatii straine, intre care BBC si AFP, au ramas fara acreditari

Autoritatile din Belarus au retras sambata acreditarea mai multor jurnalisti ai unor publicatii straine, cu o zi inainte de o noua mare manifestatie pregatita de opozitie, care contesta rezultatele alegerilor prezidentiale de la 9 august, transmite agentia France Presse, care se numara printre institutiile de presa vizate. continuă pe Hotnews

Bogdan Aurescu: Romania va aloca 100.000 de euro pentru societatea civila si presa independenta din Belarus

Romania va aloca 100. 000 de euro pentru societatea civila si presa independenta din Belarus, a anuntat ministrul de Exerne Bogdan Aurescu, miercuri, pe Twitter.

Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca. Ministrul Muncii a facut anuntul acum

Sunt bani mai multi pentru un timp mai scurt de lucru. Aceasta este masura care a fost anuntata de catre ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca Ministrul Muncii a precizat faptul ca angajatul va avea un salariu de 8,5% muncind doar 50 de ore din timpul de .

FOTO NO COMMENT Pe bulevardul Regina Elisabeta, unde are Primaria Capitalei sediul, stau de cateva luni mai multi copaci uscati Situatie similara si pe Kiseleff

In ultimele luni, mai multi arbori de pe bd. Regina Elisabeta, care au fost toaletati, s-au uscat si desi sunt in aceasta stare de cateva luni, nu a venit nimeni sa-i indeparteze. Este adevarat, plantarile de arbori se fac primavara si toamna, deci copacii noi nu puteau fi plantati in timpul verii, insa macar puteau fi indepartati cei uscati, din motive de siguranta, dar si din motive estetice.

AURESCU: Statele membre UE trebuie sa continue sa arate solidaritate cu Grecia si Cipru, in criza din Mediterana de Est

Statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa continue sa arate solidaritate cu Grecia si Cipru, in criza din Mediterana de Est, a afirmat, miercuri, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, intr-un mesaj pe Twitter, cu o zi inaintea reuniunii informale in format Gymnich a sefilor diplomatiilor din UE, ce are loc joi si vineri, la Berlin, conform Agerpres.

Dezbatere Historia la Adevarul LIVE. Unde va duce criza din Belarus in confruntarea NATO-Rusia?

In timpul Razboiului Rece, cea mai grava criza intre cele doua blocuri militare a aparut in 1962, in momentul in care sovieticii au inceput instalarea in Cuba de baze pentru lansarea rachetelor nucleare.

Protestele din Belarus: incep sa se resimta efectele economice, moneda nationala se devalorizeaza iar companiile IT ameninta ca inchid birourile

Devalorizarea monedei nationale, dolarii si euro se rarefiaza pe piata iar societati esentiale din sectorul IT ameninta ca pleaca. Dupa trei saptamani de contestare inedita impotriva presedintelui Lukasenko, economia deja fragila a Belarusului incepe sa resimta efectele, scrie AFP.

JENS STOLTENBERG, SECRETARUL GENERAL NATO: Lukasenko trebuie sa respecte drepturile fundamentale ale cetatenilor din Belarus

Secretarul general la NATO, Jens Stoltenberg, i-a cerut astazi presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, sa respecte drepturile fundamentale ale cetatenilor din aceasta tara, si a spus ca este nejustificata folosirea Aliantei drept scuza pentru represiune.

Ministrul Sanatatii: Urmeaza o luna cu mai multi factori care pot duce la o crestere a numarului de cazuri coronavirus Va fi evaluata capacitatea spitalelor de pediatrie de a primi copii cu COVID-19

Urmeaza o perioada in care autoritatile se asteapta la o crestere a numarului de cazuri de coronavirus, iar in acest context este evaluata capacitatea spitalelor de a face fata unei astfel de situatii, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca va fi evaluata inclusiv capacitatea spitalelor de pediatrie de a primi si trata pacienti cu COVID-19, in contextul in care incepe anul scolar si este posibila o transmitere mai mare in randul copiilor.

Raluca Turcan: Cei mai multi dintre parinti vor sa-si trimita copiii la scoala

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul detine date centralizate din teritoriu care arata .

FED New York este detinuta de o mana de banci de pe Wall Street. Citigroup si JP Morgan detin peste 72% din cea mai puternica banca centrala regionala

Cea mai puternica dintre cele 12 banci centrale regionale americane, FED New York, este detinuta in majoritate de doua mari banci Wall Street, Citigroup 42,8%) si JP Morgan 29,5%), scrie cotidianul Les Echos in editia sa de joi. Bancile actionare aleg majoritatea consiliului de administratie al bancii centrale Acest lucru alimenteaza acuzatiile privind apropierea prea mare de Wall Street cu care se confrunta de ceva vreme Fed New York.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )