Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dezbatere Historia la Adevarul LIVE. Unde va duce criza din Belarus in confruntarea NATO-Rusia?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul LIVE. Unde va duce criza din Belarus in confruntarea NATO-Rusia?

In timpul Razboiului Rece, cea mai grava criza intre cele doua blocuri militare a aparut in 1962, in momentul in care sovieticii au inceput instalarea in Cuba de baze pentru lansarea rachetelor nucleare. continuă pe Adevărul

Simona Bisboaca, candidatul USR-PLUS pentru sefia CJ din Bihor, la Adevarul Live de la ora 13.00. Ce sanse are sa-l bata pe Ilie Bolojan

Simona Bisboaca, candidatul USR-PLUS pentru sefia Consiliului Judetean din Bihor, va prezenta miercuri la Adevarul Live de la ora 13. Aceasta va vorbi despre planul sau de a-l bate pe candidatul PNL pentru aceeasi functie, Ilie Bolojan, actualul primar al Oradei care e laudat atat de PSD cat si de USR-PLUS.

Traian Basescu, la Adevarul Live, ora 14.00. Pe cine face primar: pe Firea sau pe Nicusor Dan?

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, va explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, in ce masura influenteaza candidatura sa lupta dintre dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea. Ce a cerut PMP la negocierile cu PNL si USR-PLUS si nu a primit? Ce spun sondajele? Cat va rupe din electoratul dreptei? Va impinge Traian Basescu PMP peste pragul electoral la alegerile parlamentare?.

Calin Dobra (PSD): Ca presedinte al CJ Timis, am atras 80 de milioane de euro din fonduri europene. Am dublat bugetul de investitii al judetului

Calin Dobra, candidatul PSD pentru un nou mandat la sefia Consiliului Judetean Timis, a vorbit, , la Adevarul Live, despre lupta cu PNL si Alianta USR-PLUS in Banat. Care sunt realizarile primului mandat? Ce obiective are pentru urmatorii patru ani? Cati primari a racolat PNL in Timis? Ce spun sondajele?.

AURESCU: Statele membre UE trebuie sa continue sa arate solidaritate cu Grecia si Cipru, in criza din Mediterana de Est

Statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa continue sa arate solidaritate cu Grecia si Cipru, in criza din Mediterana de Est, a afirmat, miercuri, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, intr-un mesaj pe Twitter, cu o zi inaintea reuniunii informale in format Gymnich a sefilor diplomatiilor din UE, ce are loc joi si vineri, la Berlin, conform Agerpres.

Hunor: UDMR va stabili in ziua votului ce face la motiune. Avem 1000 de motive sa dam jos Guvernul, dar nu vrem sa fim scosi vinovati pentru morti si raniti

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a anuntat, la Adevarul Live, ca parlamentarii maghiari vor decide in ziua votului daca sustin motiunea de cenzura initiata de PSD. Poate suporta Romania si o criza politica suprapusa peste o criza sanitara? Va pica Guvernul Orban? Ar putea intra UDMR intr-o viitoare coalitie de guvernare alaturi de PNL si USR-PLUS? Ce relatia are UDMR cu Klaus Iohannis dupa episodul privind vanzarea Ardealului?.

Bogdan Rodeanu, candidatul dreptei pentru Galati: Primaria nu mai are bani de investitii.E timpul sa decidem: alegem interesul de partid sau bunastare?

Bogdan Rodeanu, candidat sustinut de USRPLUS si PNL la Primaria Galati, a vorbit, la Adevarul Live, despre strategia pentru a invinge PSD, ce proiecte pregateste pentru galateni si cum reuseste sa colaboreze cu liberalii pe plan local.

Radu Mihaiu, candidatul dreptei la Sectorul 2: Sunt pe primul loc in sondaje. DC Popescu e pe doi, la o distanta mare. Fortele anti-PSD sunt covarsitoare

Radu Mihaiu, candidatul sustinut de Alianta USR-PLUS si PNL pentru Primaria Sectorului 2, a sustinut, la Adevarul Live, ca e pe primul loc in sondajele de opinie, iar pe locul secund e Dan Cristian Popescu PSD), insa la mare distanta. Alegatorii vad ca cel care a fost cu adevarat la conducerea primariei, Dan Cristian Popescu, a facut din sector unul dintre cele mai murdare din Bucuresti, spune Mihaiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )