Libnet.ro
UNICEF

07:15

CRIZA DIN CRIMEEA: in peninsula sunt deja 15.000 de militari rusi, sustine un oficial ucrainean.

România Liberă România Liberă,
CRIZA DIN CRIMEEA: in peninsula sunt deja 15.000 de militari rusi, sustine un oficial ucrainean.

Aproximativ 15. 000 de militari rusi sunt in prezent in Peninsula Crimeea, sustine un reprezentant al misiunii Ucrainei la Natiunile Unite, fara a oferi detalii despre modul in care serviciile ucrainene au ajuns la aceasta cifra, relateaza CNN. Nu se stie daca cei 15. 000 de militari sunt de la bazele ruse din Crimeea. Sambata, Ministerul ucrainean al Apararii afirma ca in Crimeea erau 6. 000 de militari rusi. continuă pe România Liberă

Un fost campion mondial la box se implica in criza din Crimeea

Daca Vitaly Klitschko a renuntat la carierea de de pugilist profesionist pentru a deveni actor pe scena tulburarilor sociale din Maidanul ucrainean incercand sa-si faca un nume in politica din tara natala, un alt reprezentant al nobilei arte apare in prim plan pe fondul intensificarii tensiunilor dintre Ucraina si Rusia.

Lituania cere Consiliului de Securitate ONU sa aiba o reactie pe tema crizei din Crimeea.

Lituania va cere acestui Consiliului de Securitate ONU,sa aiba o reactie la criza din Crimeea, anunta seful diplomatiei lituaniene, informeaza Mediafax. Am cerut delegatiei noastre la Natiunile Unite sa se asigure ca situatia din Crimeea va fi introdusa pe ordinea de zi a Consiliului de Securitate ONU, a declarat Linas Linkevicius. Oficialul lituanian a recunoscut ca vor exista dificultati, dat fiind ca Rusia detine drept de veto la Consiliul de Securitate ONU. Ceea ce se intampla in .

Discutie Putin - Merkel, pe tema situatiei din Crimeea.

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au purtat o conversatie telefonica, duminica, pe tema evolutiei situatiei din Crimeea, anunta site-ul Presedintiei Federatiei Ruse, conform Mediafax. Citeste si: Criza din Ucraina. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean. Vezi si pozitia oficiala a Romaniei, exprimata de Traian Basescu In cursul discutiei telefonice, Angela Merkel si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu .

China, apel catre partile implicate in criza din Ucraina.

Ministerul chinez de Externe indeamna partile implicate in conflictul din Ucraina sa respecte reglementarile internationale, informeaza site-ul agentiei China Noua, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Ucraina a inceput mobilizarea trupelor. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean China este foarte preocupata de actuala situatie din Ucraina, a declarat Qin Gang, purtatorul de cuvant al Ministerului chinez de Externe, referindu-se la riscurile .

LIVE TEXT / VIDEO Criza din Ucraina: Parlamentul din Crimeea, ocupat de persoane inarmate care au arborat steagul rus. Avioanele de vanatoare ale armatei ruse sunt in stare de alerta la granita cu Ucraina, iar TAB-uri rusesti sunt in apropierea Simferopo

Parlamentul ucrainean urmeaza sa aprobe joi componenta noului guvern si numirea pro-europeanului Arseni Iateniuk in fruntea sa, pe fondul tensiunilor in crestere intre Moscova si Washington, in timp ce fostul presedinte ucrainean ramane de negasit. -----------------Ora 10:50 Presedintele interimar al Parlamentului ucrainean avertizeaza fortele rusesti ca orice miscare in afara zonelor stabilite va fi considerata o agresiune militara. Ora 10:35 Presa din Ucraina scrie ca o coloana de TAB-uri rusesti se indreapta spre Simferopol, capitala regiunii Crimeea, dinspre Sevastopol, acolo unde Rusia are baza navala. Ora 10. 20: Presedintele interimar face apel la calm dupa capturarea cladirilor din Crimeea de criminali in haine militaresti. Ora 10. 04: Ministerul rus al Apararii anunta ca avioanele de lupta sint in stare de alerta la granita cu Ucraina, potrivit Reuters. Steagul rus flutura pe sediul Parlamentului regional din Simferopol Crimeea)Ora 09. 35 Fortele speciale din Crimeea au intrat in stare de alerta, anunta ministrul de Interne. Ora 09. 30 Rusia va apara drepturile compatriotilor sai si va reactiona fara compromisuri, la orice incalcare a acestor drepturi, a declarat ministrul rus de Externe citat de Reuters. Ora ora 08. 40 Barbati inarmati au ocupat sediile Guvernului si Parlamentului din peninsula Crimeea, scrie agentia Interfax. Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Parlamentul va aproba joi noul guvern. Parlamentul din Crimeea, ocupat de persoane inarmate care au arborat steagul rus. Avioanele de vanatoare ale armatei ruse sunt in stare de alerta la granita cu Ucraina

Parlamentul ucrainean urmeaza sa aprobe joi componenta noului guvern si numirea pro-europeanului Arseni Iateniuk in fruntea sa, pe fondul tensiunilor in crestere intre Moscova si Washington, in timp ce fostul presedinte ucrainean ramane de negasit. -----------------Ora 10. 20: Presedintele interimar face apel la calm dupa capturarea cladirilor din Crimeea de criminali in haine militaresti. Ora 10. 04: Ministerul rus al Apararii anunta ca avioanele de lupta sint in stare de alerta la granita cu Ucraina, potrivit Reuters. Steagul rus flutura pe sediul Parlamentului regional din Simferopol Crimeea)Ora 09. 35 Fortele speciale din Crimeea au intrat in stare de alerta, anunta ministrul de Interne. Ora 09. 30 Rusia va apara drepturile compatriotilor sai si va reactiona fara compromisuri, la orice incalcare a acestor drepturi, a declarat ministrul rus de Externe citat de Reuters. Ora ora 08. 40 Barbati inarmati au ocupat sediile Guvernului si Parlamentului din peninsula Crimeea, scrie agentia Interfax. Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei.

VIDEO. Basescu: Miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate ...

Seful statului considera ca miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune. Citeste si: Sedinta de urgenta la Cotroceni pe tema situatiei din Crimeea. Basescu denunta agresiunea rusa Presedintele Traian Basescu urmareste cu deosebita atentie evenimentele in derulare in Peninsula Crimeea, dar si din regiunea Harkov, Donetsk si Odessa. Aparitia unor grupari civile dar si a unor formatiuni militare nerevendicate care au ocupat cladirile autoritatilor .

Basescu: Miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune.

Seful statului considera ca miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune. Presedintele Traian Basescu urmareste cu deosebita atentie evenimentele in derulare in Peninsula Crimeea, dar si din regiunea Harkov, Donetsk si Odessa. Aparitia unor grupari civile dar si a unor formatiuni militare nerevendicate care au ocupat cladirile autoritatilor legitime si semnalele repetate ale unor tendinte separatiste ameninta stabilitatea Ucrainei, suveranitatea, .

Basescu, contra separatismului din Crimeea

Presedintele Traian Basescu face apel la toti actorii internationali sa nu sustina separatismul din Crimeea, aratandu-se profund ingrijorat de situatia din peninsula Ucraineana si facand apel la respectarea suveranitatii, independentei si integritatii teritoriale a Ucrainei, potrivit unui comunicat de presa publicat astazi de Administratia Prezidentiala.

Premierul din Crimeea confirma prezenta militarilor rusi

Premierul din Crimeea, Serghei Aksionov, confirma ca in regiunea autonoma ucraineana prorusa opereaza militari rusi, explicand ca trupele ruse protejeaza obiective strategice, informeaza site-ul agentiei RIA Novosti, potrivit Mediafax .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )