Libnet.ro
UNICEF

11:00

Criza din Siria la summit-ul G20: Majoritatea liderilor, de acord ca Assad este responsabil de atacul chimic - Barack Obama

Hotnews Hotnews,
 Criza din Siria la summit-ul G20: Majoritatea liderilor, de acord ca Assad este responsabil de atacul chimic - Barack Obama

Presedintele Barack Obama a declarat vineri ca majoritatea liderilor tarilor G20 sunt de acord cu faptul ca presedintele Bashar al-Assad este responsabil de atacul cu gaz chimic impotriva civililor, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Summitul G20 va fi marcat de criza din Siria si turbulentele financiare din tarile emergente

Summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, care va avea loc joi si vineri, se anunta tensionat din cauza crizei din Siria si a turbulentelor financiare din tarile emergente.

Uniunea Europeana: Criza din Siria nu poate avea o solutie militara, ci doar una politica

Folosirea armelor chimice este o crima atroce impotriva umanitatii, dar pentru criza din Siria nu poate exista o solutie militara, ci doar una politica, este de parere presedintele Consiliului.

Secretarul general al ONU: Criza din Siria este ''fara precedent''

Criza umanitara din Siria este fara precedent in istoria recenta, fiind de datoria liderilor tarilor din G20 sa gaseasca o solutie politica in aceasta privinta, a declarat secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), Ban Ki-moon, citat de presa ruseasca.

Diviziunile privind chestiunea siriana au fost confirmate la summit-ul G20 din Rusia

Liderii G20 au avut pareri diferite privind Siria in cadrul primei zile a summit-ului desfasurat in Rusia joi, a precizat reprezentantul Statelor Unite la ONU, aceasta manifestandu-si nemultumirea privind atitudinea anumitor participanti.

China sustine Rusia in privinta Siriei la summit-ul G20

China a avertizat ca o interventie militara in Siria ar afecta economia mondiala si ar contribui la cresterea pretului petrolului, informeaza Reuters.

Francois Hollande considera ca summit-ul G20 a fost unul reusit datorita deciziilor luate privind economia

Presedintele Frantei, Francois Hollande, considera ca summit-ul G20 de la Sankt-Petersburg a fost un succes din punct de vedere economic, subliniind progresele unei viitoare cresteri economice si a ratei ocuparii fortei de munca, precum si a reglementarilor financiare si a luptei contra evaziunii fiscale.

VIDEO Strangeri de mana si zambete fortate intre Obama si Putin la summit-ul G20

Vladimir Putin si Barack Obama si-au strans mana si au zambit fortat la intalnirea de la Sankt Petersburg, confirmand impresia de tensiune care domneste asupra summit-ului G20, anunta AFP.

Chuck Hagel si John Kerry vor depune marturie in fata Senatului SUA cu privire la criza din Siria

Secretarul de Stat John Kerry si Secretarul Apararii Chuck Hagel vor depune marturie marti in fata Comisiei pentru Relatii Externe a Senatului SUA. Cei doi oficiali vor sustine pozitia administratiei prezidentiale referitoare la interventia in forta a armatei americane impotriva regimului din Siria, acuzat de folosirea armelor chimice.

Borbely, despre situatia din Siria: Avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm

Presedintele Delegatiei parlamentare a Camerei Deputatilor, Laszlo Borbely, a declarat, privind situatiile din Siria si Egipt, ca avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm celor care au comis crime impotriva umanitatii, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

Obama: Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata barbariei din Siria

Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata barbariei din Siria, deoarece este in joc credibilitatea ei, a declarat presedintele SUA, Barack Obama, la finalul intalnirii pe care a avut cu primul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )