Libnet.ro
UNICEF

23:15

Uniunea Europeana: Criza din Siria nu poate avea o solutie militara, ci doar una politica

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana: Criza din Siria nu poate avea o solutie militara, ci doar una politica

Folosirea armelor chimice este o crima atroce impotriva umanitatii, dar pentru criza din Siria nu poate exista o solutie militara, ci doar una politica, este de parere presedintele Consiliului. continuă pe Antena3

Summitul G20 va fi marcat de criza din Siria si turbulentele financiare din tarile emergente

Summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, care va avea loc joi si vineri, se anunta tensionat din cauza crizei din Siria si a turbulentelor financiare din tarile emergente.

Scenariul lui Basescu: Criza din Siria poate lovi in Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a fost invitat luni la Adevarul Live, acordandu-ne un interviu in care a atins cele mai acute probleme ale societatii romanesti.

VIDEO Scenariul lui Basescu: Criza din Siria poate lovi in Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a fost invitat luni la Adevarul Live, acordandu-ne un interviu in care a atins cele mai acute probleme ale societatii romanesti.

Chuck Hagel si John Kerry vor depune marturie in fata Senatului SUA cu privire la criza din Siria

Secretarul de Stat John Kerry si Secretarul Apararii Chuck Hagel vor depune marturie marti in fata Comisiei pentru Relatii Externe a Senatului SUA. Cei doi oficiali vor sustine pozitia administratiei prezidentiale referitoare la interventia in forta a armatei americane impotriva regimului din Siria, acuzat de folosirea armelor chimice.

Obama: Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata barbariei din Siria

Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata barbariei din Siria, deoarece este in joc credibilitatea ei, a declarat presedintele SUA, Barack Obama, la finalul intalnirii pe care a avut cu primul.

Presedintele parlamentului Suediei: Suedia vrea sa vada Republica Moldova in Uniunea Europeana

Declaratia apartine presedintelui Parlamentului Suediei Per Westerberg. Aflat intr-o vizita la Chisinau, oficialul a declarat ca Suedia vrea sa vada Republica Moldova ca parte integrata in Uniunea Europeana.

Van Rompuy: Progresul Serbiei catre Uniunea Europeana este deschis

Presedintele Consiliului European Herman Van Rompuy a afirmat astazi ca acordul de la Bruxelles a contribuit la deschiderea procesului de aderare la Uniunea Europeana pentru Serbia, relateaza agentia Tanjug.

CLUJ. Prima celula de criza din Romania pentru copiii cu ADHD. Peste 220. ...

Tratamentul pentru ADHD presupune in egala masura metode psihologice si medicamentoase. Cluj-Napoca va avea prima celula de criza din Romania pentru copiii care sufera de ADHD, o afectiune care a fost recunoscuta relativ recent drept boala. Celula de criza va fi compusa din medici, psihologi, psihiatri si din sociologi, precum si din parintii copiilor care sufera de aceasta maladie. Celula de criza va acorda sprijin parintilor si copiilor care sufera de aceasta afectiune, potrivit HYPERLINK .

Scenariu posibil prezentat de Traian Basescu: daca Rusia isi pierde baza militara din Siria, ar putea fi recompensata cu Transnistria

Traian Basescu a prezentat un scenariu legat de implicatiile unui razboi in Siria care priveste direct vecinatatea imediata a Romaniei. Basescu a spus ca, daca Rusia isi pierde baza militara din Siria in urma indepartarii guvernului Assad, atunci ar putea fi recompensata cu Transnistria. Basescu a dat exemplul precedentului georgia, unde Rusia a fost lasata sa-si reinstaureze influenta dupa ce suferise o infrangere in dezbaterea privin independenta Kosovo.

Borbely, despre situatia din Siria: Avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm

Presedintele Delegatiei parlamentare a Camerei Deputatilor, Laszlo Borbely, a declarat, privind situatiile din Siria si Egipt, ca avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm celor care au comis crime impotriva umanitatii, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )