Libnet.ro
UNICEF

11:15

Secretarul general al ONU: Criza din Siria este ''fara precedent''

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Secretarul general al ONU: Criza din Siria este

Criza umanitara din Siria este fara precedent in istoria recenta, fiind de datoria liderilor tarilor din G20 sa gaseasca o solutie politica in aceasta privinta, a declarat secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), Ban Ki-moon, citat de presa ruseasca. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana: Criza din Siria nu poate avea o solutie militara, ci doar una politica

Folosirea armelor chimice este o crima atroce impotriva umanitatii, dar pentru criza din Siria nu poate exista o solutie militara, ci doar una politica, este de parere presedintele Consiliului.

Ban Ki-moon, despre situatia din Siria: Este necesar sa ne gandim la impactul unei actiuni punitive

Secretarul general al ONU Ban Ki-moon a avertizat marti cu privire la riscuri ale unei actiuni punitive in Siria, relateaza AFP. Este necesar sa luam in considerare impactul pe care il va avea o actiune.

Summitul G20 va fi marcat de criza din Siria si turbulentele financiare din tarile emergente

Summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, care va avea loc joi si vineri, se anunta tensionat din cauza crizei din Siria si a turbulentelor financiare din tarile emergente.

Secretarul General al ONU atrage atentia asupra ilegalitatii unei interventii militare a SUA in Siria

Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon, a declarat ca folosirea fortei militare este legala numai in situatiile de legitima aparare sau cand exista autorizatia Consiliului de Securitate, punand sub semnul intrebarii legalitatea planurilor Statelor Unite de a ataca Siria fara acordul Natiunilor Unite.

Criza din Siria la summit-ul G20: Majoritatea liderilor, de acord ca Assad este responsabil de atacul chimic - Barack Obama

Presedintele Barack Obama a declarat vineri ca majoritatea liderilor tarilor G20 sunt de acord cu faptul ca presedintele Bashar al-Assad este responsabil de atacul cu gaz chimic impotriva civililor, relateaza Reuters.

Chuck Hagel si John Kerry vor depune marturie in fata Senatului SUA cu privire la criza din Siria

Secretarul de Stat John Kerry si Secretarul Apararii Chuck Hagel vor depune marturie marti in fata Comisiei pentru Relatii Externe a Senatului SUA. Cei doi oficiali vor sustine pozitia administratiei prezidentiale referitoare la interventia in forta a armatei americane impotriva regimului din Siria, acuzat de folosirea armelor chimice.

Agentiile ONU din Siria se pregatesc pentru o interventie militara, continuand insa efortul umanitar

Agentiile ONU prezente in Siria au intocmit planuri de urgenta in cazul unei interventii militare, dar vor sa continue sa furnizeze ajutor umanitar, a subliniat vineri Valerie Amos, coordonatoarea.

Obama: Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata barbariei din Siria

Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata barbariei din Siria, deoarece este in joc credibilitatea ei, a declarat presedintele SUA, Barack Obama, la finalul intalnirii pe care a avut cu primul.

Borbely, despre situatia din Siria: Avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm

Presedintele Delegatiei parlamentare a Camerei Deputatilor, Laszlo Borbely, a declarat, privind situatiile din Siria si Egipt, ca avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm celor care au comis crime impotriva umanitatii, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

MAE anunta repatrierea din Siria a 8 cetateni romani si a unui membru de familie de cetatenie siriana

Un grup format din opt cetateni romani si un membru de familie de cetatenie siriana au fost repatriati, miercuri, la cerere, din Siria, informeaza MAE. Diplomatia romana transmite ca demersurile pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )