Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza din Venezuela: Trump reafirma ca optiunea militara este pe masa

Hotnews Hotnews,
 Criza din Venezuela: Trump reafirma ca optiunea militara este pe masa

Donald Trump a reafirmat ca recursul la armata americana in cazul crizei din Venezuela este o optiune avuta in vedere in fata crizei politice care afecteaza tara latino-americana, scrie AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Criza din Venezuela: Au nceput manifestatiile pro-guvernamentale si ale opozitiei, la Caracas / Nicolas Maduro propune alegeri anticipate

Zeci de mii de manifestanti au inceput sa defileze sambata in Caracas, unii pentru a-i cere lui Nicolas Maduro sa renunte la putere in favoarea presedintelui autoproclamat Juan Guaido, iar altii pentru a celebra 20 de ani de la revolutia bolivariana si pentru a-si reafirma sustinerea pentru Maduro, scrie AP. 10 Presedintele venezuelean Nicolas Maduro s-a declarat favorabil organizarii de alegeri legislative anticipate in cursul acestui an, in conditiile in care acestea sunt prevazute sa aiba loc in 2020, iar Parlamentul este in prezent controlat de opozitie.

VIDEO Criza din Venezuela: Manifestatii pro-guvernamentale si ale opozitiei, la Caracas / Maduro propune alegeri anticipate

Zeci de mii de manifestanti au inceput sa defileze sambata in Caracas, unii pentru a-i cere lui Nicolas Maduro sa renunte la putere in favoarea presedintelui autoproclamat Juan Guaido, iar altii pentru a celebra 20 de ani de la revolutia bolivariana si pentru a-si reafirma sustinerea pentru Maduro, scrie AP. UPDATE: Maduro s-a declarat favorabil organizarii de alegeri legislative anticipate in cursul acestui an, in conditiile in care acestea sunt prevazute sa aiba loc in 2020, iar Parlamentul este in prezent controlat de opozitie.

VIDEO Criza din Venezuela: Au nceput manifestatiile pro-guvernamentale si ale opozitiei, n Caracas

Zeci de mii de manifestanti au inceput sa defileze sambata in Caracas, unii pentru a-i cere lui Nicolas Maduro sa renunte la putere in favoarea presedintelui autoproclamat Juan Guaido, iar altii pentru a celebra 20 de ani de la revolutia bolivariana si pentru a-si reafirma sustinerea pentru Maduro, scrie AP.

Ministrii de externe din statele UE se reunesc la Bucuresti: Criza din Venezuela si Siria, pe agenda

Ministrii de externe din statele membre UE se reunesc joi si vineri la Bucuresti in cadrul unui summit informal, iar discutiile vor viza criza din Venezuela, dosarul sirian si relatia UE cu China.

Se acutizeaza CRIZA din Venezuela! Franta si Turcia, aliati in NATO, au luat decizii de ultima ora TOTAL OPUSE

Franta il va recunoaste pe Juan Guaido, liderul opozitiei, drept presedinte interimar in Venezuela, daca Nicolas Maduro nu va anunta alegeri prezidentiale anticipate pana la sfarsitul zilei de duminica, a.

Parlamentul European, pozitie oficiala privind criza din Venezuela

Parlamentul European l-a recunoscut joi pe opozantul Juan Guaido drept presedinte interimar legitim al Venezuelei si le-a cerut tuturor tarilor UE sa faca acelasi lucru pentru adoptarea unei pozitii ferme si.

Criza politica din Venezuela pune in pericol viata jurnalistilor. Cinci corespondenti strani au fost arestati

Criza politica din Venezuela pune in pericol viata jurnalistilor. Cinci corespondenti strani au fost arestati si deportati dupa ce au participat la o demonstratie impotriva lui Maduro. in tot acest timp,.

TEODOR MELESCANU: Urmarim cu ingrijorare evenimentele din Venezuela

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat astazi ca evenimentele din Venezuela sunt urmarite cu mare atentie si ingrijorare, exprimandu-si convingerea in necesitatea discutiilor dintre opozitie si majoritate in vederea organizarii de alegeri libere si corecte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )