Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Criza din Venezuela: Manifestatii pro-guvernamentale si ale opozitiei, la Caracas / Maduro propune alegeri anticipate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Criza din Venezuela: Manifestatii pro-guvernamentale si ale opozitiei, la Caracas / Maduro propune alegeri anticipate

Zeci de mii de manifestanti au inceput sa defileze sambata in Caracas, unii pentru a-i cere lui Nicolas Maduro sa renunte la putere in favoarea presedintelui autoproclamat Juan Guaido, iar altii pentru a celebra 20 de ani de la revolutia bolivariana si pentru a-si reafirma sustinerea pentru Maduro, scrie AP. UPDATE: Maduro s-a declarat favorabil organizarii de alegeri legislative anticipate in cursul acestui an, in conditiile in care acestea sunt prevazute sa aiba loc in 2020, iar Parlamentul este in prezent controlat de opozitie. continuă pe Hotnews

VIDEO Criza din Venezuela: Au nceput manifestatiile pro-guvernamentale si ale opozitiei, n Caracas

Zeci de mii de manifestanti au inceput sa defileze sambata in Caracas, unii pentru a-i cere lui Nicolas Maduro sa renunte la putere in favoarea presedintelui autoproclamat Juan Guaido, iar altii pentru a celebra 20 de ani de la revolutia bolivariana si pentru a-si reafirma sustinerea pentru Maduro, scrie AP.

VIDEO Criza din Venezuela: Au nceput manifestatiile pro-guvernamentale si ale opozitiei, la Caracas / Nicolas Maduro propune alegeri anticipate

Zeci de mii de manifestanti au inceput sa defileze sambata in Caracas, unii pentru a-i cere lui Nicolas Maduro sa renunte la putere in favoarea presedintelui autoproclamat Juan Guaido, iar altii pentru a celebra 20 de ani de la revolutia bolivariana si pentru a-si reafirma sustinerea pentru Maduro, scrie AP. 10 Presedintele venezuelean Nicolas Maduro s-a declarat favorabil organizarii de alegeri legislative anticipate in cursul acestui an, in conditiile in care acestea sunt prevazute sa aiba loc in 2020, iar Parlamentul este in prezent controlat de opozitie.

VIDEO Criza din Venezuela: Mii de oameni au iesit n strada pentru a convinge armata sa treaca de partea liderului opozitiei, Juan Guaido

Opozitia din Venezuela, condusa de Juan Guaido, autoproclamat presedinte, a defilat miercuri pentru a convinge Armata sa ii intoarca spatele presedintelui Nicolas Maduro, relateaza AFP. Forte armate, recastigati-va demnitatea, Maduro uzurpatorul, Nu vreau decat ca Nicolas sa plece, Guaido presedinte, Gata cu dictatura, arata cateva dintre pancartele purtate de catre miile de oameni care au participat la mars, in diferite parti ale tarii.

Ministrii de externe din statele UE se reunesc la Bucuresti: Criza din Venezuela si Siria, pe agenda

Ministrii de externe din statele membre UE se reunesc joi si vineri la Bucuresti in cadrul unui summit informal, iar discutiile vor viza criza din Venezuela, dosarul sirian si relatia UE cu China.

Parlamentul European, pozitie oficiala privind criza din Venezuela

Parlamentul European l-a recunoscut joi pe opozantul Juan Guaido drept presedinte interimar legitim al Venezuelei si le-a cerut tuturor tarilor UE sa faca acelasi lucru pentru adoptarea unei pozitii ferme si.

Criza politica din Venezuela pune in pericol viata jurnalistilor. Cinci corespondenti strani au fost arestati

Criza politica din Venezuela pune in pericol viata jurnalistilor. Cinci corespondenti strani au fost arestati si deportati dupa ce au participat la o demonstratie impotriva lui Maduro. in tot acest timp,.

Manfred Weber: Raspunsul UE la criza politica din Venezuela este ,,o tragedie

Manfred Weber este favorit in preluarea functiei de presedinte al Comisiei Europene. Conservatorul german a discutat cu jurnalistii de la DW despre dezamagirea sa fata de raspunsul blocului comunitar la criza politica din Venezuela.

TEODOR MELESCANU: Urmarim cu ingrijorare evenimentele din Venezuela

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat astazi ca evenimentele din Venezuela sunt urmarite cu mare atentie si ingrijorare, exprimandu-si convingerea in necesitatea discutiilor dintre opozitie si majoritate in vederea organizarii de alegeri libere si corecte.

L-au COPLESIT pe Maduro? Liderul autoritar din Venezuela este gata sa discute cu opozitia! Ce spune despre AJUTORUL oferit de Vladimir Putin

Nicolas Maduro, presedintele investit la 10 ianuarie din Venezuela, a afirmat, miercuri, ca este pregatit sa negocieze cu opozitia si a deschis o portita pentru posibilitatea ca alte state sa medieze.

VIDEO Autobuze din Constanta, atacate cu pietre. Un calator a fost ranit

Un autobuz din Constanta a fost atacat cu pietre de un grup de indivizi, o piatra spargand geamul din spate si nimerindu-l in plin pe unul dintre calatori. Un grup de tineri a aruncat, intr-un alt autobuz, cu oua. Imaginile au fost inregistrate de camerele de supraveghere din autobuz, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )