Libnet.ro
UNICEF

08:15

E criza de locuri la terapie intensiva in toata tara

Antena3 Antena3,
E criza de locuri la terapie intensiva in toata tara

Locurile din terapia intensiva pentru pacientii COVID-19 aproape s-au epuizat. continuă pe Antena3

Mai multi pacienti infectati cu Covid-19 au decedat la Timisoara, pentru ca nu au mai avut locuri la sectiile de Terapie Intensiva

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a ramas fara locuri la sectiile de Terapie Intensiva. Din aceasta cauza, sase pacienti au decedat,in noaptea de duminica spre luni. Sunt pline toate.

Solutie disperata la Sectia de Terapie Intensiva de la Galati: au unit paturile sa aiba loc mai multi pacienti

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Galati dedicata bolnavilor de Covid-19 este arhiplina, iar cadrele medicale au fost nevoite sa uneasca paturile, astfel incat sa incapa mai multi pacienti. Medicii sunt disperati ca nu mai au alte solutii la indemana pentru a-i ingriji pe bolnavi.

Strigate disperate dupa un loc la ATI! Pacientii mor cu zile din cauza lipsei paturilor la Terapie Intensiva

Una spun autoritatile, alta se intampla cu adevarat in spitalele din Romania. Pe de o parte, suntem asigurati ca situatia este sub control si ca, pe sectiile de Terapie Intensiva sunt locuri destule pentru pacientii in stare grava, pe de alta parte sunt oameni disperati, care cauta pe cont propriu paturi pentru cei apropiati care, altfel, nu au nicio sansa de supravietuire.

Controversele pe tema celor 6 pacienti cu COVID-19 morti la Timisoara in lipsa unui loc la ATI continua. Manager: Ei nu puteau fi salvati nici in terapie intensiva. Erau practic tarati

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, sustine ca cei sase pacienti cu COVID-19 care au decedat in spital zilele trecute nu ar fi putut fi salvati nici la terapie intensiva, pentru ca aveau multiple comorbiditati. Reamintim ca in urma cu o zi medicul Virgil Musta spunea ca cei sase pacienti au murit din cauza lipsei de locuri in Sectia de ATI, ulterior el nuantandu-si declaratia.

Arafat anunta ca o unitate mobila de Terapie Intensiva va ajunge astazi la Timisoara

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca va ajunge astazi la Timisoara o unitate mobila de Terapie Intensiva, cu 12 locuri, conform news. ro.

Niciun loc la Terapie Intensiva in Capitala. Dr. Beatrice Mahler: Traim o drama!

1076 de bolnavi de COVID lupta acum pentru viata lor la Terapie Intensiva. in spitalele din Bucuresti nu mai este niciun pat liber si la fel se intampla in foarte multe spitale din tara. in acelasi timp, raportarile privind infectarile cu SARS-COv-2 sunt tot mai haotice. Numarul cazurilor raportate oficial, dar pentru care pacientii in cauza nu au primit rezultatul este tot mai mare.

O unitate mobila de Terapie Intensiva va ajunge la Timisoara

Raed Arafat a spus ca maine va ajunge in Timisoara o unitate mobila de Terapie Intensiva, cu 12 locu.

6.752 denoi infectari cu SARS-CoV-2 in 24 de ore. Numarul pacientilor internati in stare grava la Terapie Intensiva creste

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 276. 802 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 6. 752 de noi imbolnaviri din 21. 552 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 7. 879 de decese, din care 86 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 1056.

Locurile din casa ta mai murdare decat vasul de toaleta. Sunt 10 la numar si le atingi zilnic

Daca pana acum ai crezut ca vasul de toaleta este cel mai murdar obiect din casa ta, te-ai inselat amarnic. Specialistii iti spun adevarul despre cele 10 locuri pline de bacterii. Clasamentul este cu adevarat surprinzator! Care sunt, de fapt, cele mai murdare locuri din casa Cu siguranta credeai ca baia este locul cu cele .

Medicii aleg deja cine traieste si cine moare in Romania! Apelul disperat al unui tanar: Nu mai sunt locuri, nu il putem pierde pe Sorin!

Bolnavii de COVID mor din cauza ca nu mai sunt paturi libere la Terapie Intensiva. Suntem in situatia in care s-au aflat sistemele medicale din vestul Europei, iar momentul in care se decide cine traieste si cine moare a sosit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )