Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza politica din Venezuela: Juan Guaido, cenzurat de principalul furnizor de internet

Hotnews Hotnews,
 Criza politica din Venezuela: Juan Guaido, cenzurat de principalul furnizor de internet

Principalul furnizor de internet din Venezuela, o companie de stat, blocheaza accesul la site-urile de socializare, astfel incat apelurile liderului opozitiei, Juan Guaido, sa nu ajunga la cetateni, spun organizatiile de monitorizare a internetului, relateaza AP. continuă pe Hotnews

Papa Francisc, chemat sa medieze criza politica din Venezuela

Presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a declarat ca i-a scris papei Francisc, pentru a-l ruga sa joace un rol de mediator in criza politica din tara sa.

Guaido spune ca va face tot posibilul pentru a obtine sustinerea Italiei, pe fondul absentei unei pozitii oficiale a Peninsulei fata de criza din Venezuela

Liderul opozitiei din Venezuela, Juan Guaido, a declarat intr-un interviu acordat Corriere della Sera publicat luni ca va face tot ce poate pentru a obtine sustinerea Italiei, dupa ce guvernul italian nu a luat o pozitie oficiala in privinta crizei de la Caracas, scrie Reuters.

Criza din Venezuela: Guaido ndeamna China sa se razgndeasca n privinta sustinerii lui Maduro

Juan Guaido, liderul opozitiei din Venezuela, a facut apel la unul dintre cei mai importanti sustinatori internationali ai presedintelui Nicolas Maduro, China, sa isi retraga sprijinul pentru presedintele nelegitim al tarii, informeaza The Guardian.

Se acutizeaza CRIZA din Venezuela! Franta si Turcia, aliati in NATO, au luat decizii de ultima ora TOTAL OPUSE

Franta il va recunoaste pe Juan Guaido, liderul opozitiei, drept presedinte interimar in Venezuela, daca Nicolas Maduro nu va anunta alegeri prezidentiale anticipate pana la sfarsitul zilei de duminica, a.

VIDEO Criza din Venezuela: Au nceput manifestatiile pro-guvernamentale si ale opozitiei, n Caracas

Zeci de mii de manifestanti au inceput sa defileze sambata in Caracas, unii pentru a-i cere lui Nicolas Maduro sa renunte la putere in favoarea presedintelui autoproclamat Juan Guaido, iar altii pentru a celebra 20 de ani de la revolutia bolivariana si pentru a-si reafirma sustinerea pentru Maduro, scrie AP.

VIDEO Criza din Venezuela: Au nceput manifestatiile pro-guvernamentale si ale opozitiei, la Caracas / Nicolas Maduro propune alegeri anticipate

Zeci de mii de manifestanti au inceput sa defileze sambata in Caracas, unii pentru a-i cere lui Nicolas Maduro sa renunte la putere in favoarea presedintelui autoproclamat Juan Guaido, iar altii pentru a celebra 20 de ani de la revolutia bolivariana si pentru a-si reafirma sustinerea pentru Maduro, scrie AP. 10 Presedintele venezuelean Nicolas Maduro s-a declarat favorabil organizarii de alegeri legislative anticipate in cursul acestui an, in conditiile in care acestea sunt prevazute sa aiba loc in 2020, iar Parlamentul este in prezent controlat de opozitie.

VIDEO Criza din Venezuela: Manifestatii pro-guvernamentale si ale opozitiei, la Caracas / Maduro propune alegeri anticipate

Zeci de mii de manifestanti au inceput sa defileze sambata in Caracas, unii pentru a-i cere lui Nicolas Maduro sa renunte la putere in favoarea presedintelui autoproclamat Juan Guaido, iar altii pentru a celebra 20 de ani de la revolutia bolivariana si pentru a-si reafirma sustinerea pentru Maduro, scrie AP. UPDATE: Maduro s-a declarat favorabil organizarii de alegeri legislative anticipate in cursul acestui an, in conditiile in care acestea sunt prevazute sa aiba loc in 2020, iar Parlamentul este in prezent controlat de opozitie.

Franta: l vom recunoaste pe Guaido drept lider legitim al Venezuelei daca Maduro nu convoaca alegeri prezidentiale pna n aceasta seara

Franta il va recunoaste pe liderul opozitiei din Venezuela, Juan Guaido, drept presedinte interimar daca Nicolas Maduro nu anunta pana duminica seara organizarea unor alegeri prezidentiale, a declarat ministrul francez pentru afaceri europene, transmite Reuters.

Mai multe tari europene il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei, dupa expirarea ultimatumului dat lui Maduro

Mai multe state europene, inclusiv Marea Britanie, Franta si Spania, au anuntat luni ca-l recunosc pe liderul opozitiei venezuelene Juan Guaido ca presedinte interimar, informeaza AFP.

UPDATE Liderii statelor UE l recunosc, oficial, pe Juan Guaido drept presedinte interimar al Venezuelei

Spania, Franta, Marea Britanie, Suedia, Austria, Danemarca, Germania si Olanda il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei. Decizia vine dupa ce ultimatumul dat lui Nicolas Maduro de a organiza alegeri anticipate a expirat, potrivit The Guardian si Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )