Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mai multe tari europene il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei, dupa expirarea ultimatumului dat lui Maduro

Adevărul Adevărul,
Mai multe tari europene il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei, dupa expirarea ultimatumului dat lui Maduro

Mai multe state europene, inclusiv Marea Britanie, Franta si Spania, au anuntat luni ca-l recunosc pe liderul opozitiei venezuelene Juan Guaido ca presedinte interimar, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Mai multe tari au redus importul de carne de vita din Polonia, dupa ce un abator a exportat carne de animale bolnave

Mai multe state au inceput sa isi reduca importurile de carne de vita din Polonia, dupa ce o ancheta jurnalistica a aratat ca animale bolnave erau sacrificate intr-un abator din Polonia, iar carnea lor era destinata consumului uman, a anuntat luni principala organizatie de lobby a producatorilor polonezi de carne, informeaza Reuters.

Un general venezuelan il recunoaste pe Juan Guaido ca presedinte

Un general venezuelan, Francisco Yanez, l-a recunoscut, sambata, ca sef al statului pe liderul opozitiei, Juan Guaido, subliniind ca nu mai este de acord cu autoritatea dictatoriala al lui Nicolas Maduro.

Spania, Franta, Marea Britanie si Suedia l recunosc, oficial, pe Juan Guaido drept presedinte interimar al Venezuelei

Spania, Franta, Marea Britanie si Suedia il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei. Decizia vine dupa ce ultimatumul dat lui Nicolas Maduro de a organiza alegeri anticipate a expirat.

UPDATE Liderii statelor UE l recunosc, oficial, pe Juan Guaido drept presedinte interimar al Venezuelei

Spania, Franta, Marea Britanie, Suedia, Austria, Danemarca, Germania si Olanda il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei. Decizia vine dupa ce ultimatumul dat lui Nicolas Maduro de a organiza alegeri anticipate a expirat, potrivit The Guardian si Reuters.

Reactia imediata a Rusiei dupa ce lideri ai UE l-au recunoscut pe Guaido presedinte: O ingerinta directa n afacerile interne ale Venezuelei

Kremlinul denunta ingerinta statelor europene in criza din Venezuela, dupa ce mai multi lideri UE l-au recunoscut pe Juan Guaido drept presedinte interimar, dupa expirarea ultimatumului dat lui Nicolas Maduro, informeaza AFP.

Criza politica din Venezuela: Juan Guaido, cenzurat de principalul furnizor de internet

Principalul furnizor de internet din Venezuela, o companie de stat, blocheaza accesul la site-urile de socializare, astfel incat apelurile liderului opozitiei, Juan Guaido, sa nu ajunga la cetateni, spun organizatiile de monitorizare a internetului, relateaza AP.

Cod galben de ceata in mai multe judete

E Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, transmite Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit sursei citate, avertizarile sunt valabile in orele urmatoare.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete

E Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, transmite Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit sursei citate, avertizarile sunt valabile in orele urmatoare.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata, valabile in orele urmatoare, fiind vizate mai multe judete. Meteorologii au emis.

Tragedie in masivul Calimani. Mai multe persoane au fost surprinse de o avalansa. Interventie Salvamont de risc maxim

Tragedie in masivul Calimani undeo avalansa a surprins mai multe persoane care faceau o drumetie cu snowmobilele. Din primele informatii o persoana este accidentata si o alta disparuta, anunta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )