Libnet.ro
UNICEF

18:30

Criza refugiatilor: Merkel cere din nou cote pentru migranti

România Liberă România Liberă,
Criza refugiatilor: Merkel cere din nou cote pentru migranti

Cancelarul german considera inacceptabil faptul ca unele tari din UE refuza sa primeasca refugiati musulmani. continuă pe România Liberă

Leo Iorga, din nou sub tratament

Leo Iorga trece prin clipe grele de cativa ani, din cauza cancerului. Pentru ca maladia a revenit, acesta este nevoit sa treaca din nou prin tratamente chinuitoare. Artistul a intervenit la Stars.

Business Report: Romania, din nou granarul Europei: productii record cu investitii minime; Bancile straine au inchis robinetul de bani. Doar cele de stat mai dau credite; Cand vin banii europeni in Romania

Centura Sucevei, al doilea proiect care va fi realizat in regie proprie de catre Compania de Drumuri. Compania de Drumuri intentioneaza sa finalizeze. Campionii ajutoarelor de stat s-au calificat, din nou, in finala: 140 milioane de euro pentru proiecte cu impact major in economie.

Leo Iorga trece din nou prin clipe grele: Poate ca nu mai eram in viata daca nu aveam ...

Leo Iorga trece prin clipe grele de cativa ani, din cauza cancerului. Pentru ca maladia a revenit, acesta este nevoit sa treaca din nou prin tratamente chinuitoare. Artistul a intervenit la Antena Stars,.

Florin Salam, din nou indoliat! Tatal manelistului a murit din cauza unui cancer cumplit (FOTO)

Tatal manelistului Florin Salam a murit in cursul diminetii de marti, din cauza unui cancer cumplit, potrivit wowbiz. ro. Barbatul in varsta de 60 de ani suferea de mai mult timp de cancer la.

O romanca de aproape 70 de ani, moarta in cutremurul din Italia, muncea pentru nepotul ei bolnav de leucemie

O romanca de 67 de ani, din comuna Asau, judetul Bacau, moarta in urma cutremurului din Italia, muncea in localitatea Amatrice, ca sa il ajute pe nepotul ei, bolnav de leucemie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )