Libnet.ro
UNICEF

09:00

Leo Iorga trece din nou prin clipe grele: Poate ca nu mai eram in viata daca nu aveam ...

Antena3 Antena3,
Leo Iorga trece din nou prin clipe grele: Poate ca nu mai eram in viata daca nu aveam ...

Leo Iorga trece prin clipe grele de cativa ani, din cauza cancerului. Pentru ca maladia a revenit, acesta este nevoit sa treaca din nou prin tratamente chinuitoare. Artistul a intervenit la Antena Stars,. continuă pe Antena3

O noua tragedie pentru Celine Dion

Cantareata Celine Dion trece, din nou, prin clipe grele. O alta persoana din familia ei a fost diagnosticata cu cancer, scrie Libertatea. Dupa ce si-a pierdut sotul si fratele in luna ianuarie,.

Tudor Chirila este din nou tatic!

Tudor Chirila este din nou tatic. Iubita lui, Iulia, a adus pe lume cel de-al doilea copil al lor, un baietel. Venirea pe lume a micutul a fost tinuta cat mai in secret de artist, asa cum a procedat si cu nasterea primului lor copil.

Premierul ceh respinge din nou sistemul de cote pentru refugiati

Prim-ministrul ceh Bohuslav Sobotka si-a exprimat, ieri, din nou obiectiile la apelurile cancelarului german Angela Merkel ca tara sa sa accepte sistemul de cote pentru impartirea poverii in criza refugiatilor, relateaza DPA.

Statul roman se lasa din nou dus cu zaharelul de Ford - INFOGRAFIE

Guvernul trece din nou cu vederea faptul ca americanii de la Ford nu si-au respectat angajamentele facute in schimbul ajutorului de stat si amana pana in 2025 termenul pana la care pe poarta fabricii din Craiova sa iasa 810. 000 de autoturisme. Totusi, statul roman cere investitii suplimentare de 130 de milioane de euro si lansarea unui nou model.

Pensiile speciale nu au ce cauta in Romania pentru nimeni. Boc: Din nou se face praf sistemul de salarizare si de pensii

Primarul minicipiului Cluj Napoca, Emil Boc, a declarat vineri ca, din punctul sau de vedere, in Romania nu ar trebui sa existe pensii speciale, exceptie facand persoanele care lucreaza in.

Grupul Bilteanu, concertat din nou de ASF la SIF Banat-Crisana

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a stabilit ca grupul format din Aris Capital SA, Torch Investment, Smart Capital Investment si Monticlifti Management Limited actioneaza concertat si are o detinere cumulata de 14,06% din SIF Banat-Crisana, si i-a limitat drepturile de vot pana la pragul legal de 5%, inainte de Adunarea Generala a companiei, din 29/30 august.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )