Libnet.ro
UNICEF

09:15

CRONOLOGIE. Opt atentate teroriste cu masini care au schimbat Europa, comise in ultimul an

România Liberă România Liberă,
CRONOLOGIE. Opt atentate teroriste cu masini care au schimbat Europa, comise in ultimul an

Frabta, Marea Britanie, Germania si Suedia au fost tintele numeroaselor atacuri teroriste comise cu ajutorul masinilor cu care atacatorii au lovit, din plin, multimea, incepand din vara trecuta, scrie El Pais, potrivit News. ro. continuă pe România Liberă

Opt atentate teroriste in care au fost folosite masini, comise in Europa in ultimul an

Spania, Franta, Germania, Marea Britanie si Suedia au fost zguduite de atentate teroriste in care au fost folosite masini cu care atacatorii au intrat in multime, incepand din vara trecuta si pana acum, scrie El Pais. Seria atacurilor a inceput in 14 iulie 2016 la Nisa si a continuat cu incidente similare la Stockholm, Berlin, Paris si Londra, unde au avut loc trei atentate teroriste. Atacul de joi de la Barcelona a fost precedat de atentatul care a avut loc in 9 august la Paris.

CRONOLOGIE. Ce atentate majore au avut loc in Europa, in ultimii ani. Spania este cea mai noua tinta a atacatorilor

In ultimii ani, mai multe tari din Europa au fost vizate de atentate teroriste, intre care Marea Britanie, Franta, Germania, Belgia, Suedia. Cele mai recente au avut loc, joi, la Barcelona, cauzand moartea unei persoane si ranirea altor 20.

Opt state europene, printre care si Romania, lanseaza actiuni in justitie impotriva Beijingului, acuzand vanzarea ilegala de marci protejate de indicatii geografice

Opt state europene, printre care si Romania, vor lansa actiuni in Justitie impotriva Beijingului, acuzand ca pe piata din China sunt vandute 25 de marci contrafacute si care sunt protejate de indicatii geografice europene, scrie euractiv. fr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )