Libnet.ro
UNICEF

19:30

Crucisatorul american Vella Gulf a ajuns in Marea Neagra

Antena3 Antena3,
Crucisatorul american Vella Gulf a ajuns in Marea Neagra

Un crucisator american, Vella Gulf, a intrat in Marea Neagra, in cadrul unei misiuni pentru consolidarea securitatii colective a NATO si pentru promovarea pacii si stabilitatii, anunta Fortele Navale. continuă pe Antena3

Crucisatorul american Vella Gulf a ajuns in Marea Neagra: Vrem sa dezvoltam capacitatile de reactie in scopul mentinerii securitatii regionale

Un crucisator american, Vella Gulf, a intrat in Marea Neagra, in cadrul unei misiuni pentru consolidarea securitatii colective a NATO si pentru promovarea pacii si stabilitatii, anunta Fortele Navale americane intr-un comunicat, citat de Mediafax.

Un crucisator american a ajuns in Marea Neagra

Un crucisator american, Vella Gulf, a intrat in Marea Neagra, in cadrul unei misiuni pentru consolidarea securitatii colective a NATO si pentru promovarea pacii si stabilitatii. Nava Vella Gulf se afla.

Un crucisator american a ajuns in Marea Neagra

Un crucisator american, Vella Gulf, a intrat in Marea Neagra, in cadrul unei misiuni pentru consolidarea securitatii colective a NATO si pentru promovarea pacii si stabilitatii, informeaza Mediafax.

Crucisatorul american USS Vella Gulf s-a intors in apele Marii Negre pentru a asigura securitatea si stabilitatea in regiune

Crucisatorul american USS Vella Gulf s-a intors, joi, in apele MariiNegre, anunta ComandamentulFlotei a VI-a americane, citat de Ria Novosti. Marina americana spune ca misiunea crucisatorului.

FOTOGALERIE. SCOMAR, paznicul de la Marea Neagra

Poate detecta o nava suspecta de la 185 de kilometri in larg, iar ambarcatiunile aflate in teren pot ajunge intr-un timp extrem de scurt la vaporul, salupa sau pescadorul plin de migranti sau traficanti. Multe vieti au fost salvate pentru ca acest ochi electronic de la marea neagra a vzaut la timp ambarcatiunea aflata in deriva, fara combustibil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )