Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata, la Brasov, daca crede ca Traian Basescu are informatii privind o posibila schimbare a calitatii sale in dosarul Microsoft, seful Guvernului raspunzand: Presedintele nu mai are de mult informatii serioase si adaugand ca nu se simte amenintat. Intrebat in legatura cu acuzatiile aduse de seful statului la adresa sa in dosarul Microsoft, premierul Ponta a spus ca s-a obisnuit cu acuzatiile din partea lui Traian Basescu si ca el considera important sa vorbeasca despre ce va face daca va fi ales presedinte. De ce nu m-a acuzat pana acum Traian Basescu, mai e ceva? . ) Am invatat de la domnul Basescu ce sa nu fac daca ajung presedinte, a spus Ponta. continuă pe Hotnews

Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft: Basescu nu mai are de mult informatii serioase

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata, la Brasov, daca crede ca Traian Basescu are informatii privind o posibila schimbare a calitatii sale in dosarul Microsoft, seful Guvernului raspunzand: Presedintele nu mai are de mult informatii.

Victor Ponta, despre avizul la Legea insolventei persoanelor fizice: Mai facem si ce nu am convenit cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Guvernul a dat aviz pozitiv propunerii legislative initiate de catre deputatul PSD Ana Birchall privind insolventa persoanelor fizice, el aratand ca Executivul mai face si lucruri pe care nu le-a convenit cu FMI si se va descurca daca va fi certat de Fond, scrie Mediafax.

Inspectia Judiciara verifica declaratia lui Victor Ponta despre decizia instantei privind retrocedarea operei lui Brancusi

Inspectia Judiciara s-a autiosesizat si face verificari in cazul declaratiei premierului despre decizia instantei privind retrocedarea operei lui Brancusi Cumintenia Pamantului, raportul urmand sa fie analizat in CSM. Consiliul Superios al Magistraturii urmeaza sa stabileasca daca prin aceste afirmatii a fost incalcata independenta justitiei, a declarat presedintele CSM, potrivit Mediafax.

Declaratiile lui Ponta despre retrocedarea unei opere a lui Brancusi, analizate de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara din cadrul CSM s-a sesizat cu privire la declaratiile facute de premierul Victor Ponta despre dosarul de retrocedarea a uneia dintre operele lui Constantin Brancusi. Inspectorii vor stabili.

Inspectia Judiciara verifica declaratia lui Ponta despre decizia instantei privind retrocedarea operei lui Brancusi

Inspectia Judiciara face verificari in cazul declaratiei premierului Victor Ponta despre decizia instantei privind retrocedarea operei lui Brancusi Cumintenia Pamantului, raportul urmand sa fie analizat in Consiliul Superior al Magistraturii CSM), care va stabili daca prin aceste afirmatii a fost incalcata independenta justitiei, a spus presedintele Consiliului.

Inspectia Judiciara verifica declaratia lui Ponta despre decizia gresita a instantei privind retrocedarea operei lui Brancusi

Inspectia Judiciara face verificari in cazul declaratiei premierului Victor Ponta despre decizia instantei privind retrocedarea operei lui Brancusi Cumintenia Pamantului, raportul urmand sa fie analizat in Consiliul Superior al Magistraturii CSM), care va stabili daca prin aceste afirmatii a fost incalcata independenta justitiei, a spus presedintele CSM.

Ponta, despre dosarul Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Premierul Victor Ponta a declarata, sambata, la Brasov, ca presedintele nu mai are de mult informatii serioase, in ceea ce priveste dosarul Microsoft, conform Mediafax.

VIDEO. Traian Basescu: Am cerut ministrului Justitiei inceperea urmaririi penale pentru cei 5 fosti ministri implicati in Dosarul Microsoft. Acesti oameni nu au nicio calitate in acest dosar iN ACEST MOMENT. Sunt EGALI cu Victor Ponta. Remarca doamnei Nul

Traian Basescu: Am aprobat, am cerut ministrului justi;iei si l-am informat pe procuorul general despre incepere urmariii penale a celor 5 fosti ministri implicati in dosarul Microsoft. Asta-i viata, luati aceste mesaje si voi ziaristii - si poate si romanii, daca ajung la ei - foarte in serios. Sa tineti minte ce v-am spus.

VIDEO. Traian Basescu: Am cerut ministrului Justitiei inceperea urmarii penale pentru cei cinci fosti ministri implicati in Dosarul Microsoft. Acesti oameni nu au nicio calitate in acest dosar iN ACEST MOMENT. Sunt EGALI cu Victor Ponta iN ACEST MOMENT. R

Traian Basescu: Am aprobat, am cerut ministrului justi;iei si l-am informat pe procuorul general despre incepere urmariii penale a celor 5 fosti ministri implicati in dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft. Gruparea care a controlat mari afaceri cu statul in Romania sub Nastase si Basescu

Oamenii de afaceri suspectati de procurorii DNA ca au plimbat spagi in valoare de zeci de milioane de dolari in Dosarul Microsoft sunt conectati, in mare masura, la celebra grupare Petrache-Bittner-Cocos din timpul guvernarii PSD din 2000-2004, despre care presedintele Traian Basescu declara ca ar fi mafia personala a lui Adrian Nastase. Dupa cum rezulta din dosarul Microsoft, personaje cheie din aceasta grupare si-au transferat influenta asupra guvernelor de dupa 2004, Tariceanu si Boc, insa au stabilit conexiuni si cu Victor Ponta, pomenit si el in dosar. Un scurt inventar al informatiilor disponibile si publicate de-a lungul timpului in diverse investigatii indica legaturi transpartinice la nivel inalt intre membrii acestei grupari care a controlat marile afaceri cu statul din Romania peste un deceniu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )