Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSMS Iasi a invins Pandurii Targu Jiu, scor 3-0, in Liga I

B1 B1,
CSMS Iasi a invins Pandurii Targu Jiu, scor 3-0, in Liga I

Formatia CSMS Iasi a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 2-0), echipa Pandurii Targu Jiu, intr-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I, in care a jucat aproape o repriza in inferioritate . continuă pe B1

CSMS Iasi-Pandurii 3-0. Moldovenii predau lanterna rosie, gorjenii sunt in degringolada totala

CSMS Iasi a castigat abia al doilea meci din actuala editie de campionat, reusind sa se impuna la scor de neprezentare in partida cu Pandurii Targu Jiu, din etapa a 16-a a Ligii 1. in urma acestui succes, moldovenii au parasit ultima pozitie a clasamentului, care ii revine mai nou Rapidului.

CSMS Iasi spera din nou la salvare, dupa 3-0 cu Pandurii

CSMS Iasi a invins Pandurii la scor de forfait, trecandu-si astfel in cont prima victorie pe teren propriu a sezonului. Matulevicius autogol) si Bole au stabilit scorul pauzei, 2-0 pentru CSMS, iar Bosoi a incheiat socotelile in minutul 57. Oaspetii au incheiat meciul fara gol la poarta bosniascului Grahovac, desi au avut un om in plus pe aproape intreg parcursul reprizei a doua.

Pandurii a fosta invinsa la scor de neprezentare

Pandurii Targu Jiu a suferit o infrangere usturatoare, in aceasta seara, in fata echipei moldovene, Politehnica Iasi.

Doua milioane de lei va costa deszapezirea in municipiul Targu Jiu

Costurile estimate pentru deszapezirea din municipiul Targu Jiu din acest an se apropie de doua milioane de lei. Lucrarile vor fi realizate de catre societatea Consiliului Local, EDILITARA.

Targu Jiu: Un barbat a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de caini

Un barbat a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de mai multi maidanezi, miercuri dimineata, in Parcul Central din Targu Jiu. Victima a fost salvata de un politist local care patrula prin zona si a.

Barbat atacat de o haita de caini in Parcul Central din Targu Jiu

Un barbat a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de mai multi caini fara stapan, miercuri dimineata, in Parcul Central din Targu Jiu, victima fiind salvata de un politist local care patrula prin zona si.

Targu Jiu: Barbat muscat de caini, internat in spital

Un barbat a fost internat in spital, miercuri dimineata, dupa ce a fost muscat de mai multi caini fara stapan, intr-un parc din Targu Jiu, relateaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )