Libnet.ro
UNICEF

09:00

CSU Craiova salveaza in extremis remiza in deplasare cu ACS Poli Timisoara

Online Sport Online Sport,
CSU Craiova salveaza in extremis remiza in deplasare cu ACS Poli Timisoara

Rezultat de egalitate inregistrat, sambata seara, pe Bega intre doua echipe cu puternice radacini in istoria fotbalului romanesc, dar care in actualele compozitii reprezinta doar doua palide umbre. continuă pe Online Sport

Egal intre Poli Timisoara si CSU Craiova, in etapa a VII-a a Ligii I

ACS Poli Timisoara a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata sambata seara, pe teren propriu, in compania echipei CS Universitatea Craiova, in etapa a VII-a a Ligii I, anunta Mediafax. Golurile.

Liga I: CS Universitatea Craiova - FC Viitorul 1-2 / ASA Targu Mures - ACS Poli Timisoara 0-0

Echipa FC Viitorul a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1 2-0), formatia CS Universitatea Craiova, in etapa a VI-a a Ligii I. Golurileau fost marcate de Fl. Tanase '11 din penalti si Aganovici '42, respectiv Vatajelu, in minutul 84, din penalti. Partida dintre ASA Targu Mures si ACS Poli Timisoara s-a incheiat la egalitate, scor 0-0.

Fotbal - Liga I: ACS Poli Timisoara - CS Universitatea Craiova 1-1

Echipele ACS Poli Timisoara si CS Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 1-1 0-0), intr-o partida din cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal.

Marius Croitoru a semnat pe doi ani cu ACS Poli: Nu a fost greu sa vin, ne-am inteles din prima

Mijlocasul Marius Croitoru, care si-a reziliat miercuri contractul cu FC Botosani, a semnat un contract pe doi ani cu ACS Poli Timisoara, el declarand la prezentarea oficiala ca a venit la gruparea banateana cu inima deschisa si pentru a ajuta echipa sa-si indeplineasca obiectivul, relateaza Mediafax.

ASA Targu Mures - ACS Poli Timisoara, scor 0-0, in Liga I

Echipa ASA Targu Mures a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia ACS Poli Timisoara, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. ASA Targu Mures: Stancioiu -.

ASA Tg.Mures, dovada neputintei cu ACS Poli Timisoara

Vicecampioana ASA Tg. Mures a dominat copios intalnirea cu ACS Poli Timisoara, dar nu a reusit sa marcheze in pofida unei presiuni sufocante in anumite momente ale jocului.

Viitorul obtine prima victorie din Liga 1, cu CSU Craiova

Echipa Viitorul Constanta a urcat pe primul loc in clasamentul din Liga 1 la finalul partidei pe care formatia lui Gheorghe Hagi a castigat-o in Banie cu CSU Craiova, scor 2-1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )