Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP, despre calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Indian Wells: Nevastuica Navarro, mai periculoasa decat girafaPliskova

Adevărul Adevărul,
CTP, despre calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Indian Wells: Nevastuica Navarro, mai periculoasa decat girafaPliskova

Simona Halep si-a asigurat, in noaptea de marti spre miercuri, prezenta in sferturile de finala de la Indian Wells. Romanca a invins-o pe jucatoarea ceha KarolinaPliskova, urmand sa se dueleze cu sportiva spaniola Carla Suarez Navarro. continuă pe Adevărul

Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in optimile Indian Wells

Simona Halep va evolua in optimile de finala de la Indian Wells, unde o va intalni pe jucatoarea cehaKarolinaPliskova 15 WTA).

S-a stabilit ora partidei de astazi a Simonei Halep, din optimile Indian Wells

Simona Halep va juca marti seara in optimile de finala de la Indian Wells, contra cehoaicei Karolina Pliskova.

WTA, despre punctul Simonei Halep: Este ireal (video)

Am scris si noi de dimineata despre punctul senzational, pe care il consideram punctul turneului,reusit de Simona Halep in meciul catigat la Indian Wells cuVarvara Lepchenko. Luni seara, WTA a publicat rezumatul video al meciului. Iata si comentariul lor la acest punct.

Indian Wells: Florin Mergea si Dominic Inglot s-au calificat in sferturile de finala la dublu

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells, informeaza Mediafax.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturile de la Indian Wells. totul despre viitoarea adversara

Simona Halep a trecut destul de usor de Karolina Pliskova in optimile de finala de la Indian Wells, printr-o victorie in doua seturi, 6-4, 6-4.

Adversara Simonei Halep, criticata dur in Spania: acuzata ca s-a dat lovita

Carla Suarez Navarro si Simona Halep vor juca in aceasta seara, in jurul orei 22. 00, in sferturile de finala ale Indian Wells.

Halep joaca la Indian Wells in aceasta seara, dupa ora 22:00

Simona Halep joaca la foc automat laIndian Wells, urmand sa aiba meci chiar in aceasta seara, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala chiar marti noapte.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )