Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indian Wells: Florin Mergea si Dominic Inglot s-au calificat in sferturile de finala la dublu

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Florin Mergea si Dominic Inglot s-au calificat in sferturile de finala la dublu

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Indian Wells: Florin Mergea, in optimile turneului de dublu

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) s-a calificat in optimile de la Indian Wells, dupa ce a trecut de dublul Tommy Robredo/Viktor Troicki Spania/Serbia).

Indian Wells 2015: Mergea si Inglot s-au calificat in sferturile de finala

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells, informeaza atpworldtour. com.

Perechea Mergea/Inglot s-a calificat in sferturile de finala, la Indian Wells

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells. Mergea si Inglot au.

Indian Wells 2015. Florin Mergea, in turul doi al probei de dublu

Indian Wells 2015. Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) a invins, sambata, cu scorul de 6-3, 6-2, cuplul Tommy Robredo/Viktor Troicki Spania/Serbia) in primul tur al turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells.

Florin Mergea e in optimi la Indian Wells. Roger Federer a fost eliminat

Dupa ce Horia Tecau si partenerul sau, Julien Rojer, au fost eliminati in primul tur de la Indian Wells, sperantele romanilor pe tabloul masculin sunt legate de Florin Mergea.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Ajuns pe tabloul principal in urma calificarilor, Victor Hanescu a reusit vineri noapte calificarea in turul secund in competitia masculina de simplu de la Indian Wells.

LIVE Simona Halep joaca acum la Indian Wells

Simona Halep a aflat vineri dimineata ora primului sau meci pe care il va disputa chiar in aceasta searala Indian Wells. Partida are loc la o ora foarte rezonabila pentru Romania. Iata programul de astazi al romanilor, care vor juca toti in California, live text pe onlinesport. ro.

Simona Halep ajunge in optimi la Indian Wells si ramane pe locul 3 WTA

Luni dimineta, la la Indian Wells, Simona Halep a invins-o pe reprezentanta gazdelor Varvara Lepchenko si a avut nevoie de trei seturi pentru a obtine calificarea in faza optimilor de finala. Accesul in aceasta faza a competitiei ii asigura Simonei Halep locul 3 WTA, in fata Petrei Kvitova.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in optimi la Indian Wells

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep, luni dimineata in Romania, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Varvara Lepchenko si s-a calificat in optimile de finala la Indian Wells, primul turneu WTA Premier al anului.

Ziua surprizelor la Indian Wells. Simona Halep scapa de cateva nume grele

Duminica a fost ziua surprizelor in turneul feminin de la Indian Wells, mai multe favorite parasind competitia in turul al 3-lea. Simona Halep stie cu cine va juca in optimi dupa ce a invins-o pe Varvara Lepchenko.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2251 seconds )