Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cultura de cannabis descoperita de procurorii DIICOT. Doua persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Cultura de cannabis descoperita de procurorii DIICOT. Doua persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile

Procurorii DIICOT au descoperit, in urma unor perchezitii, o cultura de cannabis compusa din 53 de plante. in acest caz au fost arestate pentru 30 de zile doua persoane, dintre care unul este cetatean englez. continuă pe Adevărul

Cultura de cannabis, descoperita de procurorii DIICOT, in Maramures

O cultura de cannabis amenajata pe malul drept al raului Somes, intre localitatile Merisor si Bargau, au descoperit procurorii DIICOT in aceasta dimineata. Ei au efectuat 10 perchezitii domiciliare in Baia Mare si Baia Sprie, pentru destructurarea unui grup infractional specializat in trafic de droguri.

Retea de traficanti de droguri, destructurata de procurorii DIICOT. Zeci de consumatori au fost chemati la audieri

Patru persoane suspecte de trafic de droguri, precum si cateva zeci de consumatori sunt audiati la aceasta ora de catre procurorii DIICOT.

Pietonii si biciclistii au fost luati la tinta de soferi pentru a doua zi consecutiv. Doua persoane au fost spitalizate

Politistii galateni au deschis patru dosare penale pentru vatamare corporala din culpa dupa ce mai multi pietoni si biciclisti au fost acrosati de masini in trafic.

Un nou caz de sclavie descoperit de procurorii DIICOT. Cum erau exploatati minorii la munca

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Serviciul Teritorial Bacau au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatilor GREZCIUC BENONE, GREZCIUC MARIAN si NEGREA IOAN, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de minori si trafic de persoane.

Trei persoane au fost rapite din Bacau si fortate sa munceasca gratuit la o stana din Mures

Trei persoane sunt acuzate de procurorii DIICOT de trafic de minori si trafic de persoane, in legatura cu rapirea a trei persoane, doi copii si un barbat de 59 de ani si obligarea acestora la munca fotata in stana.

Romani implicati intr-un grav accident de circulatie in Ungaria: Doua persoane au decedat, alti 15 raniti (FOTO)

Un autocar in care se aflau mai multi politisti romani a fost implicat intr-un grav accident de circulatie pe autostrada M5 din Ungaria in directia Nadlac-Budapesta. Potrivit presei.

Autocar romanesc implicat intr-un grav accident de circulatie in Ungaria: Doua persoane au decedat, alti 15 raniti (FOTO)

Un autocar inmatriculat in Arada fost implicat intr-un grav accident de circulatie pe autostrada M5 din Ungaria in directia Nadlac-Budapesta. Potrivit presei maghiare in.

Un pusti de 18 ani a intrat cu masina pe contrasens, acrosand un alt autoturism. Doua persoane au fost ranite grav

Un tanar de 18 ani este anchetat pentru vatamare corporala grava dupa ce a produs un accident de circulatie pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Din cauza vitezei, a pierdut controlul masinii pe care o conducea si a acrosat un alt autovehicul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )