Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cultura romana este tot mai trista si are nevoie de ajutor urgent!

România Liberă România Liberă,
Cultura romana este tot mai trista si are nevoie de ajutor urgent!

Academicianul Alexandru Surdu era, dincolo de statutul sau cultural si de cercetator, un patriot in. continuă pe România Liberă

Cea mai trista veste despre vaccin. Ce se intampla cu unul din patru oameni

Cercetatorii au spus marti, conform Reuters, ca aproape una din patru persoane ar putea sa nu primeasca vaccinuri anti-coronavirus inainte de anul 2022 deoarece tarile cu venituri mari, acolo unde traieste mai putin de 15% din populatia globului, au rezervat 51% dintre dozele celor mai promitatoare vaccinuri. Cea mai trista veste despre vaccin De asemenea, .

Asociatia Romana de Balneologie: Romania are nevoie de un Minister al Turismului

Reprezentantii Asociatiei Romane de Balneologie au vorbit marti, 15 decembrie, despre situatia cu care se confrunta patronii din turismul romanesc. Acestia sustin ca este nevoie de infiintarea unui Minister.

Ionut Dumitru, Raiffeisen Bank: Valul II al pandemiei poate conduce la o revenire in W. Romania are nevoie de consolidare fiscala

Deficitele bugetare foarte mari din 2020 vor scadea puternic de la sine odata ce stimulii implementati vor fi redusi si retrasi, si in consecinta si presiunea pe datoria publica se va diminua. Romania face nota discordanta pentru ca deficitul bugetar foarte mare din 2020 este generat in mare parte de chltuielile sociale nesustenabile si nu de factori tranzitorii legati de lupta cu criza Covid-19, ceea ce va face ca deficitul bugetar sa nu scada de la sine in 2021 odata ce economia revine pe crestere economica. Prioritatile oricarui Guvern ar trebui sa includa cel putin 3 directii ajustarea bugetara, investitii masive in infrastructura din fonduri UE cu accent pe infrastrucura de transport, sanitara si cea de irigatii in agricultura) si accelerarea procesului de digitalizare a statului, spune Ionut Dumitru, economist sef al Raiffeisen Bank, intr-un interviu acordat pentru FinEco24News. Blogspot. com.

Science News: Muntele Everest a crescut cu 86 cm, dar tot nu este cel mai inalt de pe Pamant

China si Nepalul au confirmat saptamana trecuta noua dimensiune standard a muntelui Everest, masivul neregulat din Himalaya care le incaleca granita. Cel mai inalt pisc din lume este acum putin mai inalt in mod oficial si acesta nu este sfarsitul povestii. Schimbarile geologice, metodele complicate de a masura un munte si criteriile variate de aflare a celei mai inalte culmi din lume dau certitudinea ca nu este o chestiune inchisa pentru totdeauna.

6 din 10 email-uri venite in numele bancilor sunt frauduloase. Hackerii devin tot mai buni la imitarea mesajelor

Infractorii informatici isi rafineaza continuu tehnicile de inselatorie prin e-mail si folosesc logourile si formatele vizuale ale unor banci cunoscute, dar si jargon financiar specific, pentru a face cat mai multe victime, explica specialistii Bitdefender.

Coronavirus Suedia: Este cel mai mare bilant al deceselor inregistrat in noiembrie din 1918, anul in care a izbucnit gripa spaniola

Suedia a inregistrat mai multe decese luna trecuta decat in orice alta luna noiembrie in peste 100 de ani, a raportat Agentia suedeza de Statistica, relateaza The Local. se.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis incepe consultarile cu partidele pentru guvernare. Ciolacu: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie

ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Ciolacu: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie

ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )