Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum aduce Bitcoin milioane de dolari unei companii din Suedia si asta fara sa se implice in tranzactionarea monedei

Adevărul Adevărul,
Cum aduce Bitcoin milioane de dolari unei companii din Suedia si asta fara sa se implice in tranzactionarea monedei

Bitcoin este pe cel mai mare val din istoria sa. A crescut cu aproape 7. 600% in ultimele 12 luni, totalul ajunge la 13 miliarde de dolari si, totusi, exista oameni care castiga de pe urma Bitcoin fara sa foreze dupa aceste monede sau fara sa tranzactioneze. continuă pe Adevărul

ANAF obligata de inalta Curte sa plateasca 1 milion de euro penalizari unei companii.

Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala ANAF) trebuie sa plateasca dobanzi penalizatoare in valoare de peste 1 milion de euro 5 milioane de lei) unei companii, in urma deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit unui comunicat al casei de avocatura DB David si Baias, care a reprezentat firma respectiva. Este vorba de un exportator de cereale care a solicitat rambursarea TVA si care ar fi trebui sa primeasca banii in aproximativ o luna. ANAF a rambursat insa suma .

Apple a cumparat cu peste 200 milioane dolari compania Topsy specializata in analiza datelor de pe Twitter

Apple a cumparat compania de analiza Topsy care indexeaza toate cele 400 de miliarde de mesaje postate de cand exista Twitter, achizitia urmand sa ajute Apple sa inteleaga mult mai bine ce cauta clientii si ce efecte au diversele campanii online. Apple nu a anuntat cat a platit, insa surse citate de Wall Street Journal spun ca suma e de peste 200 milioane dolari.

Editorul Financial Times vinde Mergermarket pe 623 milioane dolari

Fondurile afiliate firmei britanice de private-equity BC Partners au ajuns la un acord privind achizitia Mergermarket Group de la editura Pearson Plc, in schimbul sumei de 382 milioane de lire sterline 624 milioane de dolari).

Bank of America despagubeste Freddie Mac cu 404 milioane dolari

Bank of America Corp. , a doua mare banca din SUA, a anuntat solutionarea tuturor cerintelor societatii de finantare Freddie Mac in urma vanzarii necorespunzatoare catre aceasta de credite ipotecare rezidentiale, pana la sfarsitul anului 2009.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )