Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum afecteaza diabetul sanatatea picioarelor? Care sunt simptomele specifice?

Hotnews Hotnews,
 Cum afecteaza diabetul sanatatea picioarelor? Care sunt simptomele specifice?

Persoanele cu diabet zaharat sunt predispuse la probleme legate de sanatatea picioarelor, declansate pe fondul unei perioade prelungite de hiperglicemie. Exista doua probleme de sanatate in acest sens si fiecare dintre acestea ridica complicatii deosebit de grave, scrie medicalnewstoday. com. continuă pe Hotnews

Care sunt cele mai curate orase din Romania? Bucurestiul, abia pe locul 23

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Se intampla acum: Care sunt beneficiile si efectele negative ale cafelei. Un bob de cafea contine peste 2.000 de substante active (VIDEO)

Tudor Barbu a abordat in editia de joi a emisiunii Se intampla acum subiectul efectelor benefice si nocive ale cafelei. Invitatul sau, Leonard Radu, care lucreaza in.

Care sunt domeniile pentru care va putea Guvernul sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare

Executivul a aprobat joi un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legilor organice, in perioada urmatoarei vacante parlamentare. Proiectul de lege va fi transmis spre dezbatere si aprobare Parlamentului in procedura de urgenta. Vezi domeniile pentru care vor putea fi emise ordonante.

Care sunt avantajele unei memorii slabe?

O memorie mai putin buna ne poate oferi mai multe momente de bucurie retraind aceleasi experiente, constata cercetatorii care adauga ca, in schimb, persoanele cu o memorie buna se plictisesc mai repede de muzica, locuri, carti si chiar de prezenta anumitor oameni.

FMI: Incurajam Romania sa mentina ritmul luptei anti-coruptie / Crestere prognozata la 4,2% din PIB / Care sunt principalele riscuri pentru economie

Fondul Monetar International FMI) prognozeaza pentru 2017 o crestere economica de 4,2% si incurajeaza autoritatile romana sa mentina ritmul luptei anti-coruptie. Raportul adoptat joi de conducerea FMI arata ca principalele riscuri la adresa economiei sunt sunt slabirea prudentei fiscale si tensiunile politice.

Subiectele zilei:Doi oameni ai strazii, eroii atentatului de la Manchester; Primul summit NATO din era Trump. Care sunt obiectivele Romaniei; Teapa siciliana data unei universitati romanesti

Alegerile din 2009 intr-o lumina mai cruda. Privind in urma, nu putem sa nu incercam o sfasietoare melancolie: caci un deceniu intreg de. La chinezi apar bicicletele care absorb poluarea si produc aer curat, iar noi nici benzi n-avem. Proiectul Smog Free a fost.

Cum sa-i enervezi pe europeni cu o singura propozitie: Care sunt cuvintele care l-ar scoate din minti pe orice roman (FOTO)

Confuzia pe care o fac strainii intre Bucuresti si Budapesta, desi deranjanta, nu mai este una surprinzatoare. De fapt, este atat de cunoscuta incat a fost inclusa intr-un top al.

Sorin Grindeanu: Ajungem sa platim dobanda la banii care sunt tot ai nostri (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca fiecare companie de stat, care inregistreaza profit, va prezenta planul de.

Varsta de pensionare, redusa cu doi ani pentru cei din zonele poluate. Care sunt conditiile din proiectul de lege

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care reduce cu doi ani varsta standard de pensionare in cazul persoanelor care au locuit cel putin 30 de ani in zonele afectate de poluarea.

Masuri sporite de securitate la Bucuresti dupa atentatul de la Manchester: Care sunt institutiile ce beneficiaza de protectie sporita

Autoritatile romane au luat decizia de a spori masurile de securitate la obiectivele diplomatice din Capitala ca urmare a atentatul de la Manchester Arena de luni noapte in care 22 persoane au decedat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )