Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a aparut stapana contractelor Hexi la inmormantarea lui Condrea

Antena3 Antena3,
Cum a aparut stapana contractelor Hexi la inmormantarea lui Condrea

Managerul Hexi Pharma, Florentina Dinu, a mers miercuri, la inmormantarea patronului Dan Condrea, cu ochelari de soare si cu un val pe cap, desi nu a fost o zi cu soare. Florentina Dinu este. continuă pe Antena3

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi decedat intr-un accident de masina

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi decedat, astazi, intr-un accident de masina, anunta stirileprotv. ro si Romania TV. Identitatea victimei nu a fost confirmata oficial, insa actele de identitate gasite la fata locului ii apartin patronului Hexi Pharma, potrivit Romania TV. Se pare ca Dan Condrea a intrat cu masina intr-un copac, undeva intre Buftea si Corbeanca. Martorii spun ca el conducea cu mare viteza.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat intr-un accident de masina

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat, astazi, intr-un accident de masina, anunta stirileprotv. ro si Romania TV. Identitatea victimei nu a fost confirmata oficial, insa actele de identitate gasite la fata locului ii apartin patronului Hexi Pharma, potrivit Romania TV. Se pare ca Dan Condrea a intrat cu masina intr-un copac, undeva intre Buftea si Corbeanca. Martorii spun ca el conducea cu mare viteza.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat intr-un accident de masina

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov, au declarat surse din randul Politiei, citate de Mediafax. Potrivit acestora, accidentul a fost anuntat in jurul orei 19. 30 iar anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma sa se fi sinucis, deoarece la fata locului nu s-au gasit urme de franare.

DETALII socante despre moartea patronului Hexi Pharma: Dan Condrea avea fractura de coloana

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a suferit fractura de coloana si alte rani incompatibile cu viata, a declarat, duminica seara, Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Alice Grasu.

FOTO: Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, MORT intr-un accident de masina. Prima ipoteza: sinucidere

Patronul controversatei firme de dezinfectanti Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit intr-un accident de masina care a avut loc in judetul Ilfov. Informatia nu a fost confirmata inca de autoritati. Accidentul a avut loc in zona localitatii Corbeanca.

Purtator de cuvant de politie in cazul mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea: Luam in calcul si varianta sinuciderii

Politia ia in calcul varianta sinuciderii in cazul accidentului omului de afaceri Hexi Pharma, Dan Condrea, cel care a murit duminica seara. Este vorba de un singur autoturism implicat,.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident rutier. PRIMELE IMAGINI de la fata locului

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Accidentul s-a produs intre Buftea si Corbeanca. Se pare ca Dan.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident. PRIMELE IMAGINI

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Accidentul s-a produs intre Buftea si Corbeanca. Se pare ca Dan.

Surse: Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit intr-un accident de masina

Patronul controversatei firme de dezinfectanti Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit intr-un accident de masina care a avut loc in judetul Ilfov.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de circulatie, produs in judetul Ilfov

Patronul companiei Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de circulatie care s-a produs duminica seara in judetul Ilfov, intre localitatile Buftea si Corbeanca, informeaza B1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )