Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cum se aplica somajul tehnic si care sunt beneficiarii. Procedura a suferit cateva modificari

B1 B1,
Cum se aplica somajul tehnic si care sunt beneficiarii. Procedura a suferit cateva modificari

Noi modificari aduse ordonantei care prevede acordarea somajului tehnic. Pentru a beneficia de acest tip de somaj, era nevoie de un certificate pentru situatii de urgenta de la Ministerul Economiei. Potrivit. continuă pe B1

Guvernul a modificat procedura pentru somajul tehnic: Nu mai este nevoie de certificatul pentru situatii de urgenta

Guvernul a modificat procedura pentru somajul tehnic, a anuntat vineri Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, precizand ca nu mai este nevoie de certificatul pentru situatii de urgenta.

Ministrul Muncii promite ca statul va da companiilor banii pe somajul tehnic in 15 zile de la depunerea actelor

Procedurile privind acccesul companiilor la fondurile publice pentru somajul tehnic au fost simplificate, iar firmele vor primi banii in temen de 15 zile de la depunerea actelor la agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca.

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

Curs valutar BNR luni, 30 martie 2020. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Iata care este starea cotatiilor pentru azi, 30 martie? De ce schimbari a avut partea Indicele ROBOR in ultima perioada si cum se situeaza azi? Curs valutar BNR luni, 30 martie Noi cotatii la casele de schimb valutar! Specialistii de la Banca .

LUDOVIC ORBAN: Nu putem stabili, in mod aleatoriu, persoanele care sunt diagnosticate

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la finalul intalnirii de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca autoritatile nu pot stabili in mod aleatoriu persoanele care sunt diagnosticate.

Care sunt afacerile detinute de Mohammad Murad care au fost inchise in perioada epidemiei de coronavirus

Mohammad Murad a venit in Romania in 1982 din Liban ca sa studieze medicina si a ajuns dupa 30 de ani sa fie unul dintre cei mai mari hotelieri din tara. El spune ca veniturile celor sase unitati de cazare din lantul Phoenicia pe care antreprenorul le detine pe litoral se situeaza intre 15 si .

Cum se acorda somajul tehnic suportat de stat. Procedura a fost modificata si e in Monitorul Oficial. Vezi ce pasi trebuie sa faci

Ordonanta privind somajul tehnic suportat de stat OUG 30) a fost modificata printr-o noua ordonanta. Astfel, s-a renuntat la nevoia de a scoate acel certificat pentru situatii de urgenta de la Ministerul Economiei pentru a beneficia de aceasta facilitate. in plus, s-a extins aria de aplicare a acestuia si modul de acordare a sumelor respective. Stim ca multi experti contabili si specialisti in fiscalitate au fost sunati in permanenta de catre antreprenori pentru a beneficia mai repede. Problema este ca ordonanta a fost modificata de Guvern si a venit cu o noua procedura. De joi, de la adoptarea de catre Guvern, ochii au fost pe Monitorul Oficial. Abia astazi s-a publicat. Nervii tuturor celor afectati au fost intinsi la maxim, ceea ce e normal.

Somajul tehnic: unde ne aflam dupa OUG 302020 si ce ar trebui revizuit si imbunatatit

Ini t iativa Guvernului de a sus t ine s i subven t iona de la bugetul de stat indemniza t iile de s omaj tehnic acordate salaria t ilor carora le sunt suspendate contractele de munca in condi t iile art. 52 1) c) din Codul Muncii.

Modele subiecte Romana Evaluare Nationala 2020: Care sunt cele 5 teste pentru limba romana pentru aceasta saptamana

Elevii de clasa a VIII-a au la dispozitie 5 teste pentru limba si literatura romana, publicate de Ministerul Educatiei. Prin aceste teste ei isi pot testa cuostintele pentru proba scrisa de romana, iar vineri isi pot verifica cunostintele confruntand baremele pe care Ministerul Educatiei le va publica. Vezi in text cum arata cele 5 teste.

Orban: Izolarea in cazul soferilor care fac curse de transport dureaza pana la plecarea intr-o noua deplasare Care sunt noile reglementari

Izolarea in cazul soferilor care efectueaza curse de transport dureaza din momentul reintoarcerii dintr-o cursa pana la plecarea intr-o noua deplasare, spune Ludovic Orban. El a sustinut ca noile reglementari in acest sens, impuse prin ordonanta militara nr. 4, au fost interpretate eronat.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )