Libnet.ro
UNICEF

21:30

Garzile de la Spitalul Universitar, cumplite, dupa incendiul din Colectiv

România Liberă România Liberă,
Garzile de la Spitalul Universitar, cumplite, dupa incendiul din Colectiv

Directorul medical al Spitalului Universitar, Dragos Davitoiu, a spus ca ectiile spitalului au ajuns suprasolicitate, iar garzile au fost cumplite dupa ziua de vineri. continuă pe România Liberă

Reactia Simonei Halep dupa incendiul din Colectiv: Din pacate acesta e singurul ajutor pe care il pot oferi

Simona Halep, locul 2 WTA, a empatizeaza cu persoanele afectate de incendiul din Clubul Colectiv, in urma caruia au decedat zeci de tineri. Romanca a scris pe contul sau de Facebook faptul ca va face o donatie pentru ajutorarea victimelor.

Ce masuri vor lua autoritatile dupa incendiul din Colectiv

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a declarat ca echipe de control formate din pompieri si politisti vor incepe sa controleze cluburile, discotecile, cinematografele, barurile, mall-urile si alte incinte in care sunt aglomerari mari de persoane, in urma incendiului din Colectiv, in urma caruia au murit 30 de persoane.

Organizatorii RockNIasi 2015, obligati sa anuleze festivalul, dupa incendiul din Colectiv

A treia zi a Festivalului RockNIasi 2015, care ar fi trebuit sa aiba loc sambata, a fost anulata, dupa tragedia din clubul Colectiv, informeaza Mediafax.

Dragos Patraru: Vineri, dupa incendiul din Colectiv, TVR nu a fost televiziunea publica a Romaniei

Dragos Patraru, realizatorul Starea Natiei, de la TVR 1, spune ca ii este rusine ca televiziunea publica nu a difuzat imagini, vineri noapte, despre tragedia din clubul bucurestean Colectiv.

Televiziunile in doliu, dupa incendiul din Colectiv: ce emisiuni au fost scoase din programul tv

Televiziunile generaliste si de stiri si-au adaptat grilele in urma tragediei din clubul Colectiv, in care si-au pierdut viata 29 de oameni, si au renuntat la programele de divertisment si, in unele cazuri, la publicitate.

Masura ISMB, dupa incendiul din Colectiv: Balurile Bobocilor, ANULATE

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a anulat Balul Bobocilor pentru clasele a IX-a din licee, conform unei informatii difuzate de Mediafax. Masura vine dupa moartea a 27 de persoane in clubul Colectiv, vineri noaptea, in Capitala.

Incendiul din Colectiv. Internautii se mobilizeaza pe Facebook: Nimeni in cluburi!

Internautii s-au mobilizat pe Facebook pentru a nu merge diseara in cluburi, in semn de protest fata de conditiile precare din localurile de noapte, dupa incendiul din Colectiv.

Incendiul din Colectiv. Noutati despre victimele internate la Spitalul Universitar

Noua dintre cele 24 de persoane internate la Spitalul Universitar in urma incendiului din Clubul Colectiv din Capitala sunt in stare critica.

Incendiul din Colectiv: Bloggerul Claudiu Petre a murit, dupa ce a ajutat mai multi tineri sa scape din club

Bloggerul Claudiu Petre, care a fost dat disparut vineri noaptea, este una dintre persoanele care au murit in incendiul din Colectiv. Barbatul a fost identificat abia duminica de familie, deoarece martorii au sustinut ca a scapat cu viata din club, dar s-a intors sa ii ajute pe cei care nu au reusit sa scape.

Incendiul din Colectiv: Autoritatile ofera date contradictorii despre victimele neidentificate

Autoratatile ofera date contradictorii despre victimele neidentificate dupa incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )