Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cum arata si cat costa cele mai frumoase apartamente prezidentiale din lume: beneficiile oferite de luxoasele hoteluri

Adevărul Adevărul,
Cum arata si cat costa cele mai frumoase apartamente prezidentiale din lume: beneficiile oferite de luxoasele hoteluri

MailOnline Travel a realizat un top al celor mai luxoase camere de hotel din lume, care asigura turistilor, printre altele, vederi superbe, acces la piscina privata, jacuzzi si sala de gimnastica. continuă pe Adevărul

Cele mai populare pozitii sexuale din lumea intreaga

Cand vine vorba de sex, oricat de mult s-ar vorbi despre cele mai inedite pozitii sau cele mai fierbinti, adevarul este ca inca sunt oameni care le prefera pe cele clasice, indiferent in ce colt de lume s-ar afla. Dar exista si cateva surprize.

Cele mai populare telefoane mobile in Romania

Interesul romanilor pentru telefoane inteligente e inca ridicat si acestia prefera, de cele mai multe ori, marcile mari de la care urmaresc telefoane premium al caror pret a mai scazut. Aleg astfel modele mai vechi, dar mai ieftine.

MTV EMA 2016: Beyonce si Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari

Cantareata RB americana Beyonce si cantaretul pop canadian Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari - cate cinci - la MTV European Music Awards MTV EMA) 2016, informeaza site-ul publicatiei The Hollywood Reporter, citat de News. ro.

Cele mai nepotrivite perechi de zodii. Cu cine nu trebuie sa te cuplezi

Nepotrivirea de caracter reprezinta una dintre cele mai des intalnite motive pentru care cuplurile se despart, scrie unica. ro. Zodiile pot fi impartite in perechi perfect compatibile, dar.

Cele mai ciudate orgasme: Femeile dezvaluie momentele in care au ajuns pe culmile placerii fara a face sex

Nu doar ca femeile pot avea orgasm cu sau fara sex, dar aparent il pot experimenta in cele mai ciudate si nepotrivite momente. Mai multe femei au impartasit momentele lor neasteptate de extaz.

(P) Cum sa alegi cele mai potrivite solutii pentru instalatiile sanitare

Cum sa alegi cele mai potrivite solutii pentru instalatiile sanitare .

Expertii dezvaluie cele mai importante lectii financiare pe care parintii trebuie sa le predea copiilor: Aceste abilitati le asigura succesul in viata

Cinci experti in educatia financiara dezvaluie cele mai importante lectii pe care parintii trebuie sa le predea copiilor. Acestia ii sfatuieste pe adulti sa ii invete pe cei mici inca de la varste fragede valoarea banilor si cum sa-i cheltuie cu intelepciune.

Oamenii de stiinta au obtinut cele mai vechi piese muzicale, generate pe computerul lui Alan Turing

Oamenii de stiinta au reusit sa faca rost de cele mai vechi piese muzicale generate pe computer, inregistrate in urma cu 65 de ani cu ajutorul unei masinarii construite de Alan Turing. Este vorba despre trei melodii: God Save the King, Baa Baa Black Sheep si In The Mood, obtinute cu ajutorul unui computer gigantic [].

Marti dimineata, Donald Trump si Hillary Clinton se confrunta pentru prima data la o dezbatere prezidentiala/ Se anunta a fi una dintre cele mai vizionate dezbateri din istoria politica a SUA

Hillary Clinton si Donald Trump se vor confrunta pentru prima data luni 21:00, ora locala- 04:00, ora Romaniei), intr-o dezbatere prezidentiala ce se anticipeaza a fi una dintre cele mai vizionate si anticipate confruntari politice din istoria SUA, anunta Reuters.

Cele mai multe metode de planificare familiala, necunoscute in mediul rural

Cele mai multe metode de planificare familiala sunt necunoscute in mediul rural, potrivit celui mai recent raport dat publicitatii de Fundatia World Vision Romania. Concret, documentul subliniaza ca in mediul rural nu sunt cunoscute criteriile de alegere a unei metode contraceptive, eficienta, siguranta si modul de utilizare, dar nici care sunt efectele secundare ale diverselor metode.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )