Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

Playtech Playtech,
Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

La ora actuala nu existacazuri de coronavirus in Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Cel putin, pentru moment, asa au declarat autoritatile romane, in conferinta de presa de aseara. Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, . continuă pe Playtech

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Marcel Vela: Romanii care vin din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina

Ministrul demis al Internelor a anuntat, luni seara, ca romanii care se intorc in Romania din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina.

Calatorii care vin din orasele italiene afectate de coronavirus intra pe Otopeni prin fluxul destinat charterelor Ei vor completa si un chestionar. Ce contine acesta

Calatorii care vin din zone afectate de coronavirus vor intra pe Otopeni prin fluxul destinat charterelor, anunta Mediafax. Sunt vizate zborurile care vin dinspre Milano, Bergamo, Treviso, Torino. Pasagerii vor fi preluati de personalul medical al DSU.

Protest la Bechet: Oamenii, nemultumiti ca persoane care vin din Italia vor fi duse in campusul scolar

Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din Bechet,potrivit Mediafax.

Carantina pentru romanii care vin din cele doua regiuni din Italia aflate in carantina din cauza coronavirusului

Toti romanii care vin in tara din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus.

Ludovic Orban: Sunt mai multe locuri unde romanii care ar reveni din Italia pot sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania este pregatita in cazul in care cetateni romani vor veni inapoi in tara din orasele italiene afectate de coronavirus. El a precizat ca exista mai multe locuri in care acestia pot sta in carantina, nu doar in Bucuresti.

Romanii care se intorc din zone cu coronavirus vor sta 14 zile in carantina

Persoanele care vin in Romania dintr-o zona unde exista un focar de infectie cu coronavirus vor sta .

Costache avertizeaza: Nerespectarea carantinei e pedepsita penal Ce reguli trebuie sa respecte romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal, avertizeaza Victor Costache. Ministrul Sanatatii a invocat a.

Pasagerii care vin din Italia cu avionul, verificati la sosirea pe Aeroportul Chisinau

In incinta Aeroportului International Chisinau, a fost montat un termoscaner pentru verificarea pasagerilor care sosesc din Italia. Masura este luata in conditiile in care in tara respectiva, in ultimele zile, sunt in crestere cazurile de imbolnavire cu coronavirus de tip nou, inclusiv decese, transmite IPN.

E LEGE! Ce PENSIE vor primi ROMANII care NU AU COTIZAT niciodata la STAT! DECIZIA momentului, in ROMANIA

Vesti bune pentru romanii care nu au lucrat niciodata in viata lor. Statul le va oferi si lor o pensie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut anuntul. Cu privire la pensia minima, in acest.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3351 seconds )